9.12.2010

Vielä yhden vauvan polvisukat

Koska oikeasti puikoilla on vaan hys-hys- juttuja, niin esittelenkin aiemmin tekemäni sukat. Taas yhdet Uhoavan Gnu'n supervauvan polvisukat, kun niiden mallia oli taas kehuttu.

Nämä menivät kaverin kaverille ja kun saaja oli poika, ei ne yhdet jemmassa olevat vaaleanpunaiset oikein sopineet kuvioihin. Nämä on olevinaan vähän poikamaiset, mutta sopivat toki tytöllekin.

Tekemisessä tuli vähän kiire, joten otin käyttöön jämä-7-veljekset, äkkiähän nämä sitten tuli valmiiksi. Kaikkia lankoja jäi noin metrin pätkä, joten onneksi en ollut noista tekemässä isompia sukkia...ihana vaihtari - nyt saan omien housujen lyhennyksen hoidettua sangen näppärästi.

Silmukkamääriä on taas vähän muokkailtu, jotta olisivat jotakuinkin pikkuvauvalle sopivat, mutta mahtunevat silti jalkaan koko talven. Mikäli pakkasennusteet pitävät paikkaansa, ei haittaa vaikka alla olisi jopa toiset sukat!
En ymmärrä miksi bloggeri veti kuvan vaakaan?, mutta kai nuo sukiksi tunnistaa. Nämä sukat on tehty ja kuvattu ensimmäisten lumisateiden jälkeen, nyt pihalla on yli puoli metriä lunta! Niilo on haltioissaan - hyppii lumessa kuin kenguru! Itseä ei lumentulo naurata enää yhtään, kun illaksi on taas tulossa lumimyräkkä ja 20 cm uutta lunta.

Ei kommentteja: