19.4.2013

Harmaan päivän harmaat työt

Kovin on harmaata, joten olkoon sitten vain harmaiden juttujen bloggauskin. 

Lumetkin sulavat niin kovaa vauhtia, että ei näitä paksuja töitä kohta enää kehtaa julkaistakaan, on nimittäin kyllä tehty jo aikaa sitten, silloin kun paksuja juttuja tarvittiin...

Allaoleva kaulahuivi on Viking Ville -lankaa (tasan kerä) ja hieman 7-veljestä Nostalgia-lankaa raitojen muodossa. Kokonaispituudeksi tuli 1,5 m ja tässä on huomionarvoista, että sain viimeinkin koukuttua (tämä tehty pylväillä, jottei olisi niin tiivis).

 Jep, ei ole virkattu.

Tämä Nepalista virkattu kauluri päätyi HerttaiselleAnopille, aiemmin annetun sliparin pariksi.
Reunassa oleva napitus ei ole pelkkä koriste, tätä voi availla tarvittaessa ja jos sen laittaa sliparin kauluksen alle, niin sliparista tulee poolopusero. Näppärää.


Ylläolevasta innostuneena tein vielä toisen samantapaisen kaulurin, tätä voin itse käyttää myös irtokauluksena oman sliparin kanssa. Tämäkin on Nepalia.

Eikä se Nepal tuntunut vieläkään loppuvan, joten oman kaulurin kaveriksi tuli vielä virkattu pipokin.
Tätä tuli käytettyä kovinkin paljon.

HerttainenKitaristikin sai harmaan pipon toiveidensa mukaan mutu-mallilla. Tämä on paljon pidempää mallia kuin hänen aiemmat piponsa, joten suojasi korvia kovilla pakkasilla. Tässä kuvassa kyllä näyttää turhan paljon tonttulakilta, mutta käytännössä kyllä piti sitä niskalle vetäistynä. Lässä lankana Vihreästä vyyhdistä ostettu Online Linie 245 Fiamato (melkein 100 gr).


Tämä setti ei oikeasti  ole harmaa vaan luonnonvalkoinen, mutta kun kuvat on otettu keskellä talvea, niin menköön harmaana..
 Omppuhan tämä. / MadeByMyself. Tässä vielä yhtenä pötkönä, lopputuloksena tuubikuivi.


 Ja ompun saajalle (ei kuvassa) myös palmikkopipo (Novitan Isoveljeä)
Tuli niin värittömiä kuvia, että melkein alkoi masentamaan.Ensi kerralla sitten jotain oikein värikästä..

Ei kommentteja: