9.8.2013

Ikuisuusprojekti, kaunis äiti

Ei niinkään tekemisen suhteen, vaikka toteutus viivästyikin alkuperäisestä aikataulusta, vaan nimenomaan julkaisun kannnalta.

Lupasin joskus Äidille, että pääsee oikein kunnolla nettiin ja otsikolla "mulla on kaunis äiti", kun kerran isäkin on komea.. Älä vedä hernettä nenään nyt :) kun laitan ihan kunnonkin kuvan :) vaikka onhan tämä silti vähän tällainen incognito- kuva.

Äiti on myös mukava ja viisas ja näin loma-aikaan toooodellla, tooodeeella  hyvä olemaan koiravahtina, kun ollaan reissussa :)

Tässä mun kaunis äitini :)

HerttainenÄiti tuli kerran kirjastosta tohkeissaan ja näytti Gloria- lehdestä ottamaansa valokopiota. "Kato, tällaisen sä voisit tehdä mulle"! Hmmm... oli talvi, eikä mistään saanut puuvilla-pellavaa, jolta kuvan materiaali näytti. Sai sitä toki tilattua, tällä kertaa tuli Virosta. Tuo kopio oli jutusta, jossa joku kertoi mielitavaroistaan, joten eihän siinä tietysti mitään ohjetta ollut.. 

Tällaisen kopion toi tullessaan, kuva jostain Gloriasta muutaman vuoden takaa
Tässä on yhdistelty ainakin kolme, neljää ohjetta ja päästä loput. Ohjetta on viilattu ainakin Ambientesta (Astrid Schramm).ja Avrilista (Reiko Kuwamura).


Köynnöskuvio, joka oli koko setin idea, on napattu Novitan vanhasta lehdestä.(kesä 2010, mallissa 58( Pitsitoppi), tosin neulottu ylhäältä alas, jotta lehdetkin kasvaisivat ylöspäin). 

Äiti edestä ja Äiti takaa (mutta yhdessä kuvassa olenkin minä)

Pattern is worked from the top-down with the contiguous sleeve method developed by Susie Myers (http://www.ravelry.com/people/SusieM).
- osittain, sillä jakku on tehty raglanhihoilla kauluksesta helmaan.
Tämä on muuten aika luonnonväristä Katia Linen lankaa, vaikka näissä salamalla otetuissa kuvissa näyttääkin miltä sattuu.
Toivottavasti tykkäsi, tosin olisi pitänyt olla enemmän pellavan väristä, kuulemma.

Harkitsemme vielä varovaista värjäystä esim teellä.

Lanka oli löyhäkierteistä eikä kyllä joustanut yhtään. Neulominen siksi hieman hankalaa, eikä varsinainen nautinto. Toivottavasti settiä tulee joskus käytettyä..

Ei kommentteja: