3.4.2014

Lidlin sukkalangoista maastoutumissukat

On myönnettävä, että kauppareissullakin hyppää lankaa joskus mukaan ostoskoriin, ne sopivat sangen hyvin tuoreiden croissanttien ja myslipussien väliin. Lidlistä on tarttunut mukaan kerä jos toinenkin, tässä uusimmat polvisukkani. "Nina" sukkalankaa, puuvillan ja villan sekoitetta. Ei niin kylmiin pakkaspäiviin, mutta onhan nyt jo kevät. HerttaisenAnopin pihalla kukkivat jo krookukset ja leskenlehtiä bongattiin jo pari viikkoa sitten itsekin ojanvarressa. Ei ainakaan ole pelkoa, että pääsiäisenä ei vielä olisi pajunkissoja..

Näihin meni 100 grammaa ohutta lankaa ja on tehty omasta päästä, oman jalan mukaan. Aloitettu varpaista ja tiimalasikantapää. Takana on piilosauma, joka ei kyllä näy kuvissa ja varren resorit tihenevät hiljakseen. 60 silmukkaa. Päätelty joustavasti venäläiseen tapaan ja kun puuvillaa aika paljon sisältävänä eivät juurikaan jousta, niin..

saattaa olla, että käytössä eivät pysy ylhäällä kunnolla, tällöin täytynee pujotella yläresoriin ohutta kuminauhaa tai olla vaan rennosti sukat makkaralla. Ei mahdotonta sekään.


Ja mihin tällaisilla voi maastoutua?? Vaikka keittiön mattoon :)Ei kommentteja: