26.12.2008

Lisää paljastuksia, osa 2

Aiemminkin vilahtanut "jotain ruskeaa" muokkaantui Äidille palmikkoliiviksi, samaa palmikkoa käytin sitten edellisessä postauksessa näytetyssä kaulurissakin. Liivin ohje on Novitan 7-veljestä erikoisliitteestä, myös täällä. Tämä tosin on tehty pyörönä kainaloihin asti yhtenä kappaleena.Pikkuisen tosin piti viritellä lopuksi, joten niskaan tuli tehtyä vielä lisäpalmikko-kärhökuvio Kärhö-sliparin mallin mukaan.


Isä sai kanssa sliparin, kun sellaista hänellä ei kuulemma ole "vaikka Korhosen Osmollakin on.." hänen oli harmaa ja malliin oli katsottu osviittaa "Huivikauluksisesta pintaneuleesta". Tämäkin on tehty pyörönä kainalokavennuksiin saakka. Pääsevät nyt yhdessä keikaroimaan :)


Takaosasta tuli tällainen:


Hmmm..ylläolevissa kuvissa ei kyllä näytä yhtään harmaalta, mutta vain näin ilman salamaa otetuissa sai pintaneuleen näkymään. Laitetaan vielä yksi kuva, niin väri tulee oikein...Kummipoika J on yhtäkkiä kasvanut isoksi pojaksi, kun täytti "yhtäkkiä" juuri 7 vuotta! Isolle pojalle kaivattiin ison pojan vaatteita, eiköhän tämä Cousteau-pipo ole sellainen, kun niin monella aikamiehelläkin tällainen on.. 7-vuotiaan pää on samankokoinen kuin mulla :)


Ei kommentteja: