27.10.2010

Pikkusukkia ja -lapasia kuin sieniä sateella

Taas uusia sukkia ja lapasia pikkuruisille piiperoisille. Kaikkien sukkien mallit ovat Uhoavan Gnu'n supervauvan polvisukat, kun niiden mallia ovat käyttäjät (äitinsä) niin kehuneet.
Lapasissa aivan perusmalli ilman peukaloa, osassa ranteen kohdalla joustinta ja osassa ei, lapasten koko noin 18 cm pituutta ja 5 cm leveyttä. Näin ulottuu noin kyynärtaipeeseen ja lapaset pysyvät hyvin kädessä.

Tämä satsi meni Neiti Kanervalle, lankana Hjertegarnin Palino superwash-merinovillaa ja raidoissa Novita Nalle Kukkaketo Ruusu-langanloput ihan viimeistä senttiä myöten. Neiti on kuin ruusu itsekin, ihana.


Seuraavissa lankana Hjertegarnin Kunstgarn -sukat. Harmittavasti lankan värivaihtelu muuttui toisessa sukassa huomattavasti vaaleammaksi, kyllä nämä silti pariksi tunnistaa. Nämä ovat aika ohuet, joten sopivat myös sisäkäyttöön ja lämpimämmille keleille.


Häntä vielä naurattaa :) mutta jos puheet tulevasta talvesta kylmimpänä tuhanteen vuoteen pitävät paikkaansa, niin edellisten sukkien saaja sai paksummankin satsin, jotta tarkenee talvella. Nämä ovat 100% villaa ja raidoissa 7-veljestä.Ja sitten vielä yksi pari, kuun lopussa syntyvälle entisen naapurin tytölle. Pieni muisto yhteisistä vuosista.

No on täällä yhdet isommatkin lapaset tehty kun innostuin petroolinvärisestä 7-veljestä- langasta. Nämä ovat siis oikeasti paljon tummemmat kuin kuvassa, malli on muutaman vuoden takaisesta Novita 7-veljestä ekstrakuvastosta. Sinänsä peruslapanen peukalokiilalla ja yksinkertaisella palmikolla. Nämä taitavat mennä päiväkodin opelle jouluviemisiksi, hän tuntuu pitävän tällaisesta väristä.

Ja sieniäkin on löytynyt ja kerätty :)

Ei kommentteja: