21.11.2010

Uusi rakas esittelyssä

Lopussa on omiakin näpertelyjä! Tänään pääsee ensin esittelyyn meidän uusi perheenjäsenemme parsonrussellinterrieri Niilo!

("Oikealta" nimeltään pikkupoikamme on Musikantin Otsalamppu. Onhan meillä musikantti perheessäkin, mutta Otsis vaihtui kuitenkin Niiloksi)

Rakas pikku ipanamme on ollut meillä nyt 2 viikkoa ja valloittanut meidät täysin. Reipas, utelias, innostunut, rakastava ja rakastettava :)

Tässä on Niilo siskonsa Erinin kanssa. Meille tässä on hienointa, että Erin muutti asumaan parhaalle kaverilleni - tapaamisia on jo ollut ja tulee jatkossakin olemaan usein... näppärä tapa nakittaa joku helposti pyydettäväksi koiranhoitajaksi on pyytää hänet kummitädiksi, joten Niilo sai kummitädin ja minusta tuli Erinin kummitätä :) halvat huvit.


No pakkaskausia on tulossa, eikä pentukarva ole kaikkein lämpimin, joten hetimiten piti tehdä sisaruksille puvut. Tässä on Erinin pusero- tytöllä kauluksessa koko matkalla ja selkäosassa muutamia rinsessapalmikoita ja punaisen sävyjä, Niilon puku on vihreä, jossa sinivalkoiset reunukset - ja yksi ihan pikkuinen palmikonkäänne, kun muuten oli aika puuduttavaa joustinneuletta koko matkalta. Molemmat puvut ovat saman Drops'n mallin mukaan tehtyjä 7-veljestä -langasta, koon s-mukaan.

Ilmeisesti kumpikaan ei inhoa puseroansa ja kokokin oli ihan sopiva. Neidin puku on hieman pidemmällä mahanalusta-osalla lämpösyistä. Malli on lähinnä joustinneuletta, joten erittäin venyvä ja muotoihin muovautuva, ei siis mikään korsetti, vaikka kuvasta näin voisi päätelläkin.

1 kommentti:

Sipi kirjoitti...

Voi mahdoton kuinka osaakin olla suloinen koira, niin hellyyttävän näköinen että tekis mieli napata syliin. Asutkin on hienoja ja ovat varmasti tarpeen näillä keleillä :)