19.11.2010

North Roë Shawl vol 2

Uusi North Roë Shawl on valmis!

Edellisestä versiosta tuli kovin kirjava, mutta olen kyllä käyttänyt sitä juuri niinä päivinä kuin oli tarkoituskin. Siis silloin kun aamulla kaikki mieluiset vaatekappaleet ovat mustia, mutta tarvitaan jotain väriäkin, ettei katoa pilkkopimeisiin aamuihin.

Tämä uusi versio on kirjava myös, eivätkä värit ole ollenkaan minua, mutta tämä onkin toiveen mukaan tehty HerttaisenApulaisen nimipäivälahjaksi. Neiti kun kaiveli huivikoriani ja huokaili kovaan ääneen, miten hänellä ei taida olla yhtään pitsihuivia ja aina pitää lainata minun huivejani. Mistä lie :) oppinut ovelaksi, mutta oli jo käynyt lankapusseillakin arvioimassa sopivia lankoja. "Punkkua tässä pitää olla ainakin ja jotain muuta kanssa..mun rotsi on vaaleanpunainen" ...outoa mutinaa 6-vuotiaan suusta kuului eteisestä, kun arvioi talvitakkiaan ja mahdollisia lankoja. Punkku on siis punaista väriä.

Nukkumaan mentyä sohvalle oli ilmaantunut yksi ylimääräinen, hämmästyttävä kerä. Mitä tää tässä tekee? Pitääkö tästä tehdä jotain? Tämä lanka olikin pitänyt kaivaa aika syvältä pussien uumenista, sitä oli käytetty viimeksi viime vuoden syksyllä tsahkal- -lapasissa. Lanka on Novitan Nallea.

Ei ollut montaa iltaa aikaa, mutta valmistui nimppariksi ja säilyi jopa yllätyksenä, koska neuloin tätä vain myöhään iltaisin, kun neiti oli jo nukkumassa. Koska lanka oli aika paksua, eikä tästä ollut tarkoituskaan tehdä telttaa, niin kaikkia toistoja on tehty vähemmän kuin ohjeessa. Koko on silti isohko, voisin itsekin kietoa tämän kaulaani. Hän ei huomannut edes lankakerän katoamista sohvanreunalta.

Nyt sopii kääriytyä ja kietoutua ja esiintyä, nimpparina päiväkodissa tosin sattui olemaan pienimuotoinen halloween- juhla, eikä kissa-neiti kääriytynyt pitsiin...paitsi meno-ja tulomatkalle.

Ei kommentteja: