21.6.2011

Jotain sinistä

-blogissa on kiva emalikylttiarvonta.

Käykää osallistumassa, mutta tulkaahan sitten takaisin :)

Täällä odotellaan jo lomaa ja ensi viikon lähtöä Hollantiin.

Muutaman Amsterdamissa vietetyn päivän jälkeen viikoksi vielä 150 kilsan päähän "mökkeilemään" ja ajamaan autolla ympäriinsä. HerttaistaApulaista naurattaa, kun melkein joka päivä voitaisiin mennä eri maahan. Jos huvittaa, lomalla ei ole tarkoituskaan nähdä kaikkea mahdollista.

Amsterdam tuli tutuksi jo viime kesän pidennetyllä viikonloppureissulla ja ilolla palaan sinne uudelleen. Viimeksi olimme aikuisporukassa, nyt ei, joten on taas erilainen reissu.

En usko, että päästään tällä kertaa ajelemaan hurjasti liikenteen seassa ympäri kaupunkia, viimeksi en nähnyt lastenpyöriä vuokraamoissa. Mutta se hurjastelu oli kivaa ja Ring-Ring- pois alta te turistit, jotka kävelette pyöräilykadulla :)Pitkähkö loma mahdollistaa onneksi myös oleilun ja reissaamisen Suomessa ennen HerttaisenApulaisen kouluunmenoa.

Uimista ja grillausta ja aikaa mennä torille ostoksille.


Aikaa lakata kynnet hienoksi ja täyttää kynnenaluset mullalla kukkapenkissä.


Leppoisaa aikaa käydä HerttaisenApulaisen leikkimökissä "kahvilassa", siellä kahvi/mehu juodaan pienenpienistä posliinikupeista ja hinnasto sisältää melkein mitä vaan ihanaa. Jos haluaa jotain hinnastossa olevaa ihanuutta (suklaamuffinsseja, mansikkakakkua, mustikkapiirakkaa, pullaa...niin on kyllä varauduttava siihen, että seuraavaksi siirrytään sisälle leipomaan). Onneksi kukaan ei tainnut viime vuonnakaan tilata paikan erikoisuutta hirvipaistia :)

Istuskelua uudella terasilla uusissa pihakalusteissaTulee tähän vähän käsitöitäkin: Hölmö toivoo lomaltaan myös yhtä kylmää iltaa, jolloin voisi käyttää eilen valmistunutta villatakkiaan. Se on nimittän TOSI lämmin alpakka-villapaita :)

tällaista...

Ei kommentteja: