20.6.2011

HU-HUU Herra Huu ja loppuparvi esittäytyvät

HU-HUU!

Yhtenä sateisena päivänä HerttaisenApulaisen sairastaessa oli kuulemma tylsää ja tarvittiin jotain rauhallista ja mukavaa askartelua. Onneksi mieleen tuli myös, että yksillä lahjottavilla pikkutytöillä on pian synttärit ja muistin aiemmin netissä bongaamani pöllöt...

Näitä pöllöjähän on näkynyt vähän siellä sun täällä, ainakin Musta lampas- blogissa ja Tilli Mössönpojalla. Ei näihin tarvittu edes kaavoja, kunhan vain valittiin asiaankuuluvalla hartaudella kankaita ja surruteltiin.. Pohjakankaana onkin ompelua varten aiemmin ostettua fleeceä (flecepeitot Jyskistä muutamalla eurolla)  ja pöllöjen mahat on tehty viime kesän Amsterdamin markkinoilta ostamistani kangaspaloista.


Kuva napattu täältä
Musta on minulle itselleni ja hän on Herra Huu. Herra Huu oli aikoinaan lapsena suosikkejani ja nyt olen kovin iloinen, kun kirja kelpaa neidillemmekin iltasatulukemiseksi. Herra Huu kun ei ole kovin pelottava, vaikka itse luuleekin niin. Noloa myöntää, mutta vasta tätä kuvaa etsiessäni huomasin, että Herra Huu- kirjoja on enemmänkin kuin ylläoleva (ja lisää tulossa).

Neitimme oman pöllön nimi tuntuu vaihtuvan jatkuvasti, tällä hetkellä se on neiti "Hurmaava Pinkki".
Forumin katolla syntyneiden cityhuuhkajien mukaan loput on nimetty Staraksi, Friiduksi ja Kundiksi. Kundi on vähän tyttömäinen kirkkaana pinkkinä, mutta ei anneta sen haitata. Nämä loput ovat matkalla pikkuisten tyttöjen lahjoiksi ja tytöt varmaan itse nimeävät ne uudelleen.Näillä pöllöillä on muuten todella nopeaa toimintaa: vasta syntyivät ja nyt Herra Huu ja Hurmaava Pinkki ovat jo kuulemma rakastuneet syvästi, ainakin ne useimmiten istuvat yhdessä savupiipun vieressä takan päällä. Seuraavaksi tehdään kuulemma parvi pieniä poikasia... :)

1 kommentti:

villapeikko kirjoitti...

Ihania pöllöjä!
Herra Huu on ollut minunkin suosikkini lapsena :)