29.12.2011

Let's make some..kämmekkäitä ja taidetta

Yksi hyvä kaveri sairastaa


ja joka paikkaa kolottaa. Lohdutukseksi ja kipeitä niveliä lämmittämään tekaisin tällaiset "Cafe au Lait Mitts" -kämmekkäät (by Paula McKeever). Nämä on tehty MerinoSilk-langasta ja tahallaan saajalleen hieman isot, kun mikään ei saa kiristää. Toivottavasti pehmeä ja lämmin lanka sekä ennenkaikkea lämmin ajatus auttavat edes vähän.

Kauheaa on myös se, että tämä nimenomainen kaveri harrastaa kovastikin käsitöiden tekoa ja saapa nähdä pystyykö juurikaan harrastustansa enää jatkamaan tulevaisuudessakaan, toki toivoa on.

Toista kaveria paleltaa


mainitsin ylläolevista kämmekkäistä toiselle kaverille joka -ilmeisesti kyllä oikeasti ilman mitään taka-ajatuksia sanoi itsekin tarvitsevansa jotain tuollaisia. Aina ovat sormet jäässä, kun työpisteessäkin puhaltaa ilmastoinnin kylmä viima juuri työpöydälle.

Kauhea yhtälö: otsa hiessä raataa ja kädet silti kohmeessa, nämä ovat täyttä superwash- villaa, joten lämmittänevät tarpeeksi. Tein kyllä reikiäkin :) jottei ihan hiki valu sormien välistä..

Parhaimmat lahjat ovat yllätyksiä ja yllätysten teko on kivaa, joten muutamaa päivää myöhemmin ilmestyivät nämä hänen työpöydälleen :)

Ei kyllä arvannut yhtään saavansa tällaiset, mutta arvasi aika pian, että mistä nämä ilmestyivät.

Mallina Knittyn Spirogyra by Lynne Vogel. Lankaa jäi muuten päättelyn jälkeen vajaa metri, että onneksi riitti.

Taidetta:

"Let's make some good art"- kirjaa on siellä täällä näkynyt blogeissakin. Itseä harmittaa, että tilasin vain kaksi, sillä kirja on aivan superihana! Omani tilasin Amazonilta, mistä niitä näytti saavan halvimmalla (£5,55/ kpl). Näitä olisi pitänyt tilata enemmän, sillä voin hyvin kuvitella useammankin (omani tai varsinkin HerttaisenApulaisen kaverin) pitävän tällaisesta. Tämä antaa ja jättää tilaa omalle mielikuvitukselle. Olen "ihan pikkuisen" saanut luvalla täytellä sivuja, mutta yön pimeydessä olen salaa omine lupinen piirtänyt muutamia kuvia lisää. kamalan noloa, mutta vielä en ole jäänyt kiinni.

Alla olevat kuvat ovat suoraan /letsmakesomegreatart.com- sivuilta.


Drawing on the plinth

Who is lookingThumb painting

Ei kommentteja: