30.12.2011

Opelle ja koulun keittiötädille

En ollutkaan viime joulun jälkeen huovuttanut ja nyt kahdet lapaset yhdessä päivässä.
langantarkastusreissulla kellarissa oli nimittäin osunut silmään nämä vielä vyyhdillä olleet langat ja poishan ne piti saada sieltä kuljeksimasta. Ovat kyllä oikein hyvät telkkarineulomiset- isoilla puikoilla paksua Fritidsgarn -lankaa :) Eikä mitään erikoisuuksia mietittävänä, kunhan antaa mennä vaan - ja muistaa lopettaa ajoissa.
Näissä on molemmissa 32 silmukkaa ja ensin tehty 15 cm ranteesta peukaloon mitattuna ja peukalosta kärkeen 14 cm. peukaloissa on 14 silmukkaa ja 14 kerrosta.

Muokkautuivat oikein hyvän kokoisiksi ja pehmeiksi, just niinkuin piti. Nämä parit menivät joululahjaksi ja kiitokseksi hyvästä syksyn huolenpidosta. Pinta huopautui jälleen oikein ihanaksi ja pehmeäksi, ennen antamista liimasimme vielä heijastinkankaasta leikatut heidän nimiensä alkukirjaimet tekemään lapaset vielä henkilökohtaisemmiksi - ja vähän lisänäkyvyyttä antamaan - kun lumesta ei kyllä ole tietoakaan. Yhtenä päivänä oli 0,5 cm lunta, mutta vettä sataa joka päivä!

Alkuasetelma ennen 1 h 11 minuutin pesua 40 asteessa oli tämä: -lopputulokset oli niin nopsasti pakattu paketeihin, että ei siinä ehtinyt enää kuvia ottamaan...

Ei kommentteja: