23.7.2012

Ruususukat

On täällä vähän muutakin tehty kuin vain lomailtu! Kesän saldo on kyllä vain pino sukkia, yksi puuvillapaita ja pieniä ompeluksia, mutta kyllä tämä taas tästä kun illat pimenevät... ja onhan toki olympialaiset tulossa, slloin taas tulee telkkaria töllötellessä neulottuakin enemmän. Näitä nyt kesän aikana tehtyjä tuli neulottua lähinnä EM-fudiksen aikoihin, kun kuitenkin "piti" valvoa ja istua sohvalla.

Kälyseni on sangen upea ja kiva ja mainio tyyppi (kehun nyt näin kovasti, kun kerran joka päivä käy katsomassa mahdollisia uusia päivityksiä) ja sai synttärinään ruusuja.

Omalla pihalla ei niitä kasva, joten sai astetta säilyvämmät versiot.

Lovely & Thick Rose Socks  by Wenche Roald innosti mallina jo aikoinaan ruususniikkereitä tehdessäni, mutta nuo sniikkerit menivät lopulta keväällä Opelle kiitokseksi ja näin oli hyvä syy tehdä ihan "oikeat" sukat ohjeen mukaan (no on näissä kyllä tiimalaskantapää, mutta muuten ohjeen mukaan).

Lankana 7-veljestä. Jos nämä T ovat hieman snadit, niin kostuta ja vedä jalkaan. Kyllä ne mahtuvat.

Kuvat on nyt yritetty tehdä mahdollisimman ruusuisiksi :)Sukkien mukana meni myös niille "pesä".

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kiitos itsellesi! Ihanat on sukat ja tulee varmasti käyttöön. Villasukat on jalassa kotona/yöllä 10 kk vuodesta joten on välillä kiva vaihtaa eri näkösiä sukkia jalkaan. Kukapa ei nyt ruusuisilla sukkasilla tepastelisi...