31.5.2012

Wingspan


Ihailin hetken muiden tekemiä Wingspan- huiveja ja pitihän tehdä itsekin, kun "kaikki" muutkin...

Tämä (Maylin Tri'Coterie Designs'n versio) on kyllä ehdottomasti malli, joka olisi kannattanut tehdä liukuvärjätystä langasta (tai onhan tämäkin, mutta kovin haalein värimuutoksin). Kauneimmat toteutukset näyttävät olevan kovinkin voimakkailla värivaihteluilla. Kannattaa katsoa mallia hakiessa ehdottomasti myös kuvat - miten erilaisia huivit ovatkaan keskenään (ja kauniita!). Ohje on muuten saatavilla myös suomeksi.

Tämä on tehty nelosen puikoilla Viron villasta 45 silmukalla 13 silmukan käännöksin.
Liotus huuhteluainevedessä sai pehmeäksi, enkä usko, että kutittaa kurkkua.

En edelleenkään pidä ainaoikeasta - mutta pingoituksen jälkeen tästä tuli huomattavasti paremman näköinen. Onneksi punasävy sentään muuttuu matkalla edes vähän, ihan yksivärisenä olisi ollut suorastaan tylsä.

Fiilis: No, punainen huivi. Helppo kuin mikä ja silti näyttää hankalammalta kuin onkaan.
Päätynee joulu(!)lahjaksi opelle, kun on tämä vähän tonttumainen :) näin joulunpunaisena.Ope tykkää punaisesta, minä useimmiten en. Pituus on "reilusti kaulanympäri" - muttei kovin reiluja kierroksia, että tarvittaessa pystyy vaikka jumppatunnilla pomppimaan ilman että jää oksanhankaan kiinni.

Luulenpa, että teen kuitenkin joskus toisenkin, mutta ihan eri värisestä langasta (ja vähän isomman, tämä on tehty ihan ohjeen mukaan). Tai ehkä kokeilen tätä virkattua versiota, vielä todennäköisemmin Angelin reikärivin erotettua versiota ...

Jep, ei näillä helteillä käytettäviksi :) mutta tekovaiheessa oli vielä viileää...1 kommentti:

Katju kirjoitti...

Juu. noita tein muutaman. Kiva simppeli malli, ja kirjava lanka tai langan jämät sopii tosi hyvin malliin.