6.1.2013

Tähti-idea, onnistumisen iloa

Pinterestin sivuilta jäi ennen joulua mieleen, kuinka joku oli tehnyt vessapaperirullan hylsyistä joulutähtiä riippumaan ikkunaan. Olin sitä ennen ollut niin iloinen löytäessäni paljon tosi upeita leikattavia paperisia joulutähtimalleja, mutta sitten iski innostus näihin...
Yhdestä hylsystä voi leikata esim 7 rengasta, jotka taipuvat jo leikatessa sopivaan muotoon, hieman pisaramaiseksi. 

Näkemässäni kuvassa (jota en enää löydä) oli tehty vain yhden hylsyn kokoisia tähtiä, siis seitsemän rengasta yhteen ja siimalla ikkunaan roikkumaan. 

Sekin oli yksinkertaisuudessaan kiva.Mutta arvaahan sen, miten tässäkin taas kävi...Töissä hiipailin eri vessoissa keräämässä tyhjiä hylsyjä ja kotona tietysti keräsin kaikki. En sentään toivonut vatsatautia, vaikka sillä olisi tietysti hylsyjäkin tullut nopeammin. Onneksi oli ihania työkavereita, jotka silmiään pyöritellellen keräsivät kotoaankin hylsyjä, vaikka varmasti olivat jo sitä mieltä, että mitä ihmettä siellä taas väsätään...Kiitti vaan näin jälkikäteenkin! Lukekaa kaverit loppuun asti :)

Mun mielestä onnistui upeasti!Tässä oveen ripustetussa on parikymmenen hylsyn renkaat niitattu kiinni toisiinsa ja lopputulos on suihkutettu valkoisella ja hopeisella spreymaalilla (kun niitä oli kaapissa jäljellä aiemmista suihkutteluista). Materiaalin huomaa vasta aivan lähitarkastelussa näinkin arkiseksi, yksikin kaveri jo luuli tätä tuohesta tehdyksi.

Kiva näin, mutta sitten alkoi mielessä pyöriä, että oikeastaanhan tätä voisi vielä suurentaa. Ja paljon. Eli kaverit, tuokaa vaan vielä niitä hylsyjä, tästä tuleekin "koriste" yläkerran portaikon seinään, eiköhän toimi myös jonkinlaisena aukstiikkalevynä. 

Saa laajeta vielä reilusti! 

Jatkoa luvassa, jos/ kun on taas ollut materiaalia käytettävissä ja innon saa kohdistumaan taas niittailuun..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tää on hieno - aivan upea!!
- t