12.10.2008

Kirjavaa poseeraamista

Ei ole kirjavat ja poseeraamiset samoissa kuvissa, mutta molempia löytyy. Aiemmin mainittu pipo tuli kyllä jo aikoja sitten valmiiksi, mutta se on harmaa eikä siitä ole poseerauskuvaa, joten ei pääse nyt mukaan.
Nämä kirjavat pikkusukat noin kokoa 25 kuuluvat sarjaan "pian lähtevät". Nämä saa VeljenTyttö 2,5 v, kun oli ymmärtänyt ihastella Äidille aiemmin tehtyjä niin ihanan värisiksi:)Tämä OnLinen SuperSocke-lanka ei säväyttänyt viimeksi siitä neuloessani, eikä nytkään. Ei se pahalta tunnu, mutta värienvaihtelut tuntuvat ainakin tässä yhdessä kerässä jota minulla on tätä ollut, olevan aivan sekaisin. Väreistä ei millään pystynyt nytkään löytämään sopivaa vaihtokohtaa/ oikeaa jatkokohtaa ja jo se, että näistä tuli edes suurinpiirten samanlaiset oli kyllä työn ja tuskan takana - aivan liian usein kerästä tuleva seuraava väri oli jotain eriä kun kuvittelin tai olisin halunnut. Enemmän nämä on kyllä tarkoitettukin saapassukiksi rakennustyömaalle, kyllä ne siihen kelpaavat.

Tämän kappaleen nimi voisi olla: "eikö se vieläkään oppinut?".. jatkoin siis äskeisen SuperSocke- loppulangan tuhoamista! Tähän nron 43-44 riemunkirjavaan pariin sai uppoamaan myös useamman muun langanlopun, tässä on lisäksi Gjestalin Maijaa, Gjestalin Baby Ull'ia ja Nalle Coloria. Ja aika monta langanpäättelyä, kuten edellisen kappaleen perusteella voisi kuvitella.
Pari näyttää tosi miehekkäältä, eikö? Nämä matkaavat joka tapauksessa 40-v täyttävälle Jounille piakkoin! Jouni on värikäs persoona, joka haikailee pääsystä eksoottisiin paikkoihin, kuten hämähäkkien pyydystysmatkalle Brasiliaan. Jos hämähäkit alkavat pelottaa tai J on vaarassa eksyä, hän voi vilauttaa näitä kumppareidensa sisältä - ja kaikki huolet häipyvät. Myös mahdollinen ikäkriisi katoaa samantien :)

Sitten päästäänkin niihin otsikon poseerauksiin. Tässä aiheena Herttaisen Apulaisen uudet baskeri ja kauluri. Molemmat on tehty Gjestalin tummanliilasta Maijasta (jota muuten on vielä aika reippaasti jäljellä edellisistä FashionHousen ystävyysmyynnistä).
Poseerauksia lopulta joka suunnasta, kun yksikään yksittäinen ei ollut ihan mitä olisin halunnut.


Kauluri on tehty suurinpiirtein Ulla-neulelehden Unikko-kaulurin ohjeen mukaan. 108 silmukkaa.
Baskeri on tehty suurinpiirtein Ellit Plaza'ssa olevan ohjeen "pitsineuleinen baretti" mukaan. Tällä samalla mallilla tein keväällä kolme baskeria lähipiirin tytöille ja taas siis yksi.

Oletuksesta poiketen HerttaisenApulaisen ensimmäinen reaktio näiden valmistuttua oli "yäk :(, kamalat". Ne olisi pitäneet olla punaiset. Tein ihan kuitenkin riskillä, kun nämä ehkä sopivat useampaan takkiin. Jotta tilanne ei olisi muuttunut jatkuvaksi hammastenkiristelyksi, ompelin baskeri-baretin reunaan aina pitsikuvion kohdalle askarteluhelmen ja kauluriin etupuolelle useamman. Nyt satsi muuttuikin ihanaksi :) "Voi miten hienot - ihan kuin prinsessalla". Helpollahan saatiin siis molemmat tyytyväiseksi. ....Tosin Herttainen Apulainen oli heti seuraavana aamuna päiväkodissa luvannut tehdä koko porukalle samanlaiset!!! Nyt olen aika petturi, kun en tekaise tällaisia satseja reilua sataa seuraavaksi..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa mukavan näköisiä ja värikkäitä Herttaisen Kirsikan neuleita! Lisää tällaisia!