11.2.2009

Ihanuuksia ja ostamisen iloa

Kannatan mielelläni itse tekemää. Kohdallani se tarkoittaa, että ostan paljon mielummin itse tekijältä tai pikkumyymälöistä kuin esim. kauppakeskuksista tai suurmyymälöistä. Kaverin taulu olkkarin seinällä tai hyllyssä oleva blues-levy, joka on ostettu suoraan nälkäiseltä saksofonistilta sateisena päivänä New Yorkissa.. ne tuovat muistoja ja iloa, jota ei ole saatavissa isoista kaupoista. Turha välikäsien kanssa asiointi jää pois ja tekijäkin saa ehkä enemmän kuin käteensä.

Kiertelin äskettäin Etsyssä etsien jotain mukavaa ja vallan intouduin! Miten ihania tavaroita, joka lähtöön persoonallisia lahjoja ja itselle hankittavaa! Ja ideoita pöllittäväksi ... kaikki kuvat (paitsi napit ja huivineula) ovat myyjien sivuilta lainatut.

Miten ihania nappeja! Näitä ajattelin laittaa myös pipoihin tms koristeeksi. Tilasin kolmenlaisia butteredparsnips'iltä ja kaupanpäälliseksi tuli vielä huivineula? vai mihin tätä voisi/ pitäisi käyttää?

HerttainenApulainen ihastui näihin yhtä paljon kuin minä ja olisi heti ominut kaikki itselleen..mistä lie saanut nappi-innostuksen :) Nappeja täytyisi ilmeisesti opetella itsekin tekemään, niinkuin monet muutkin blogistaniassa ovat tehneet..

Tilasin herttaiselleKitaristille (ja itselleni) kaulakorut Littlebirdstudiosta. Kitaristin kaulakoru on musta ja siinä on teksti "Keep calm and rock on". Sopii hänelle :) Huono puoli hetken käytön jälkeen on, että ei tosiaan kestänyt 2 suihkua -ohjeissa tosin varoitettiinkin tästä- ja joudun johonkin korjausvirittelyihin, kun kuva irtosi pohjasta :(

ja seinälle tilasin painetun julisteen ja pari pienempää kuvaa BluLima'lta. Käsin painamisen jälki näkyy, juliste ei ole normaalin kiiltävä ja tarkka, mutta sopii ajateltuun käyttöpaikkaansa oikein hyvin. Mikä ihmeen keep calm- kausi mulla on ??Ei kommentteja: