25.2.2009

Väriä lapsien varpaisiin ja mustaa itselle

Ei, kasvomaalit eivät olleet tänään varvasmaalikäytössä :)

Pieniä sukkia on mukava tehdä, kun ne ovat valmiit niin pian. Tein kahdet - toiset saa veljentyttö ja toiset menevät kaverin tytölle. Molemmat ovat aivan perusmallia kiilakantapäällä.

Veljentyttö saa Polkka-langasta tehdyt, ne ovat kokoa 24-25. Päätin heti leikkiä kunnon tätiä kun kuulin, että ne aiemmin tekemäni värikkäät ovat usein jalassa.. kyllä pienellä neidillä täytyy olla monet sukat joita vuorotella.


Kaverin tyttö saa Viking Froya-lagasta tehdyt, noin koon 29 mukaiset.
Kummallinen sukkamania päällä, olen tänä vuonna saanut valmiiksi melkein vain sukkia, nyt seitsemät.
Lisäksi valmistui -ei yhtään värikäs, mutta tämä on minulle itselleni,slipari. Tästä piti tulla Honeycomb, mutta illalla/yöllä hämärässä huoneessa mustalla langalla neulominen alituiseen tehtävine palmikonsiirtoineen ei ollutkaan hyvä idea. Purin ja jatkoin helpommalla pintaneuleella. Honeycombin mitat ja kavennukset tässä kyllä suurinpiirtein on. Slipari on tehty mustasta maija-langasta m-koon mukaan. Lopputulos on käyttökelpoinen ja OK, tosin hieman liian leveä alkuperäiseen ajatukseen nähden. Pöh. Vyötärökavennukset eivät oikein näy. (Ikäänkuin yhtäkkiä olisi nyt jostain ilmestynyt kunnon ampiaisvyötärö :))

Ei kommentteja: