11.7.2009

Hihatin


Jotenkin olen aina vierastanut hihatin- sanaa ja itseasiassa sellaisen käyttöäkin. Yhtäkkiä tuli kuitenkin nopea mielihalu tehdä sellainen, kun silmiin osui seuraavat kerät Zitron Kokon-lankaa. Kyllä nyt yhdelle varmaan käyttöä on?

Aloittelin tätä mökillä, jossa mukana oleva ohjearsenaali oli aika minimalistinen, joten silmukkaluvut ja varsinainen kokokin on päästä vedettyjä, mutta hämmästyttävät hyvin oikeaan osuneet. Ihan perusneuletta olisi ollut tylsä tehdä, niinpä tähän tuli pitsikuvioita, jonka malli löytyi Novitan sivuilta pashminahuivista. Novitan kuvasta ei saa mitään selvää, mutta jäljestä tuli kaunista ja mielestäni tähän oikein sopivaa. Reikiä pitikin olla, koska eihän tämä varsinaisesti mikään lämmike ole..

Kyllä tätä varmaan voi joskus käyttää, vaikka HerttainenApulainen kikatteli katketakseen kokeillessaan valmistunutta hihatinta "eihän tässä ole reikää päälle". Onneksi HerttainenKitaristi pelasti kasvoni toteamalla, että on kyllä joskus nähnyt samanlaisia. No ei varmaan samanlaista olekaan, mutta samantapaisia kyllä löytyy aivan taatusti.

Tähän meni lankaa noin 75 grammaa.

Ei kommentteja: