16.2.2011

Autumn leaves vest - Kaarokeliivi


Alunperin tästä piti tulla nimipäivälahja 1,5 vuotiaalle...Vähän paksummalla (7-veljestä) langalla, että ehtisi ajoissa valmiiksi ja mahtuisi päälle vielä keväälläkin, malli on kaksivuotiaalle tiheydellä 21 s/10 cm..Kaarroke-osaan päästyäni rupesin mittailemaan tarkemmin; oho - tämähän mahtuisi vaikka HerttaiselleApulaiselle (6v)! ja suunnitelmat muuttuivat lennossa.

Kaarrokkeen jälkeisen kokeilun tuloksena oikein hyvän kokoinen muuten, paitsi tietysti liian lyhyt (kun kerran piti tulla paljon pienemmälle).. niinpä alareunasta on poimittu silmukat ja lähdetty pidentämään alaspäin.


"Päivänkakkara"-osuudet (Daisy-pattern) piti muuten tehdä edestakaisneuleena, koska "kukkien" muodostaminen tehtiin nurjalla puolella, muutoin työ on saumaton (paitsi ihan pikkuiset kolot kainalossa piti myös ommella kiinni)..

Onneksi neiti oli iloinen saadessaan mieluisan neuleen ja itseäkin lämmitti, kun työt tuli käyttöön. Poseerauskuvia olisi tullut vaikka kuinka paljon..mutta kuvatessa ei oikein tullut katsottua edes sitä, että koko helma näkyisi, tässä on jo pyöriessä välillä kääntynyt housujen alle..


Ennen joulua tilatuista napeista pari piti kuulemma aivan ehdottomasti kiinnittää taskunsuuhun kiinni.

Ainoa huono puoli tässä on, että se pikkuisen tytön slipari on edelleen tekemättä ja rupesin tekemään aivan muita juttuja..

Ei kommentteja: