14.2.2011

Niilo tässä, moi

Mä tulin vaan toivottamaan kaikille oikein mukavaa ystävänpäivää!

Tässä mulla ei ole paitaa, kun on olevinaan vähän lämpimämpi ilma, mutta kyllä mä muuten villapaidan vetäsen päälle ihan mielellään.

Äiti sanoo, että musta on tullut niin iso poika, että sen tarttis tehdä mulle uusi paita, kun täähän alkaa olemaan jo snadi.. mutta ei mua haittaa, kun ei tää edelleenkään purista ollenkaan. Onhan tää jo vähän boleromalli, jos nyt niin tarkkaan halutaan tsekata.

Mä nyt laitan tähän kanssa kuvan se paita päällä, kun ei sitä(kään) aiemmin näköjään esitelty ollu, ja kai se johonkin pitäis dokumentoida. Mulla on siis vihree ja systerillä punainen. Se systerille tehty on jo kauan sitten esitelty täällä, vaikka tää mun valmistui kyllä aiemmin (tietysti).

Mutta koska mä loikin lumipenkoissa kuin kani ja lumi tarttuu paakkuina mun jalkoihin, kun ei mua oo vielä trimmattu ollenkaan, niin ehkä siinä seuraavassa voisi olla pitkät lahkeet - tai jotkut irroitettavat,kun se lumipaakkujen irroittaminen kotona ei oo ollenkaan kivaa..

Mutta nukkuminen on kivaa :)

ja sit Äiti halus vielä kertoa, että ystävänpäiväksi tai synttäriksi voisi joku ihana ihminen tilata mulle tällaiset mahtavat kumpparit - katsokaa nyt, ihan kuin meidän Niilo! Voi kälynen tai äiti - huomatkaa nämä!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kälynen tässä moi, rahti tulee merten takaa joten koko olisi hyvä varmistaa vielä sulta. 4=37 ja 4=38. Kumpi?

HerttainenKirsikka kirjoitti...

Rakas Kälynen,
koko 5 varmaan olisi parempi.
Olet ihana - kaikista paras Kälyseni!