15.5.2011

Pala Marttojen maailmanennätyspeittoonNiitä viimeksi näytille tulleita isoäidinneliöitä tuli tehtyä aika paljon.

Pelkäsin, että kohta loppuu kiinnostus, eikä mitään näytettävää tule, mutta yhtenä iltana (jo kaksi viikkoa sitten) tempaisin ja kiinnitin neliöitä yhteen. Onneksi olin keksinyt jo ruutuja tehtäessä miten langanpäitä voi jo virkkaamisen aikana päätellä ja piilottaa, niin ei loppuun saattamisessa kovin isoa hommaa ollut..

Tämä lopputulos matkaa Marttojen maailmanennätyspeiton tekemiseen, kunhan se kaveri jonka yllytyksestä tämän tein saa myös omansa valmiiksi. Kasaamisohjetta tuli katseltua tarkemmin vasta homman loputtua ja näköjään yhdistyssauma tulikin tehtyä väärälle puolelle. Minusta se näyttää paremmalta näin oikealle puolelle tehtynä. En yleensä harrasta nätä hyväntekeväisyystempauksia, kun lähipiiristäkin löytyy niin kovin moni jolle voi tehdä jotain, mutta olishan/ onhan se päheetä jos on maailmanennätyksen haltija :)

Kyllä mä olen tästäkin aika ylpeä, opin virkkaamaan neliöitä ja tuloskin on mielestäni aika kiva - toivottavasti tuo lopulta iloa ja värikästä eloa saajalleen!
Paloja jäi, näin toki tiesinkin käyvän ja nyt on tekeillä vielä yhdet kerrokset loppujen ympärille yhdellä värillä. Yksinkertaistuu ja vaalenee aika paljon, mutta tämä seuraava tuleekin meille itselle. Eiköhän sitten riitä isoäidinneliöt vähäksi aikaa. Kivahan näitä tehdä on, mutta kädet kyllä haluaisivat neuloa.

(Tein tässä välissä sentään yhdet miesten villasukat lahjaksi kohta synttäreitään viettävälle kovalle kalastajalle)

Ei kommentteja: