27.3.2011

TOSI montaa väriä

Nyt tulee näytille tosi montaa eri väriä !
Taas uusi Annis! Aiemmat on tehtykin jo viim kesänä ja esitelty täällä. Nyt tämä uusin on tehty liukuvärjätystä Vironvillasta. Sievä, mutta 5-puikoilla tehtynä sangen suuri..mahtuu tarvittaessa moneen kertaan kaulan ympäri. Tämä on muuten ensimmäinen, johon sain aikaiseksi tehdä myös nypyt, hidasti aika paljon valmistumista.. värinvaihdot menivät kyllä hyvin ilman mitään kikkailuja :)

Heh - tämä oli vasta esimakua tämän postauksen värikkyydestä....:)
 
opettelin isoäidin neliöt... ja nyt näitä tulee jo uniinkin. Tahallaan kaikkia värejä jämäkeriä 7-veljestä ja ihan pikkuisen muitakin .. teko jatkuu, näitä on helppo tehdä. Vähän sama fiilis kuin silloin, kun päivät pitkät poimii suppilovahveroita ja öisin näkee poimimisesta untakin..Nyt näitä riittää jo omaankin peittoon, kunhan päättäisi millaisen haluaisi. Tähän lisättäköön, että aiemmin olen pitänyt näitä aivan liian värikkäinä ja peittoja suorastaan räikeinä..eikä tällaiset ainakaan meille sopisi! Tulipa taas uusi tunniste "Virkkaus" :) 
 
Tässä samoihin aikoihin tehtyjä HerttaisenApulaisen 6v ja serkkunsa Annin 4v taiteiluja - värikkäitä nekin. Nyt meillä on lintuja joka paikassa :)

3 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Ihana pirteän värinen Annis, kaunis malli, nypyillä ja ilmankin :)

Isoäidin neliöt sopii moneen, hienon kasan olet niitä jo virkannutkin!

Lapset ovatkin oikeita taiteilijoita, niin on hienoja ja värikkäitä lintuja kuvissa! Kruunupäinen lienee Kuningaskalastaja :)

affen kirjoitti...

Täydellisen värinen huivi!! Nimim. tahtoo itselleen samanlaisen!

Katju kirjoitti...

Ihanasti menee Anniksen värit. Ihania värejä - kuuluu näin kevääseen.