15.7.2011

Liehuva tunika ihan itselle

Uusin työ on yhdistelmä "Rosa's sleeveless cardi'' a (by Emma Fassio/ Ravelry-linkki, tästä idea liehukkeesta), Sherborne Abbey'n palmikkoa - kun se vielä oli hyvässä muistissa- ja Ulla-neulelehden Ylösalaisneuletta (joita muuten olen tehnyt ainakin kolme aiemminkin).

Lankana tässä Lumoavasta Langasta ostettu BC Garnin Allino (puolet pellavaa ja puolet puuvillaa), ihanaa lankaa ja hupsis vaan, linkkiä etsiessäni huomasin, että Lumoavassa langassa onkin taas ale... hupsista.. :) no ei, en oikeesti langennut.. :) Luulin käyttäneeni tähän kaikki ostamani langat (350 gr), mutta äsken löysinkin vielä yhden 50 gramman täysinäisen kerän.. tää on just tätä, taas yksi epämääräinen kerä,pöh. On tehty 5-puikoilla, jottei vaan tuntuisi peltipaidalta, nyt on vilpoinen ja pehmeä.


Tykkään kovasti lopputuloksesta. Aivan sopiva ja mukava. Kuvat eivät tee tälle ollenkaan oikeutta, mikä lie tyyppi yrittää ottaa itselaukaisimella kunnollista kuvaa itsestään.. Niilo pudisteli vieressä päätänsä ja haukotteli...eikö muka osaa seistä suorassa ja vetää vatsaa sisään samaan aikaan...get a life!

1 kommentti:

Andra kirjoitti...

Oih, aivan ihana neule!