28.2.2012

Eevi-neidin slipari

Tämän sliparin oli tarkoitus valmistua jo vuosi sitten jouluksi, mutta jäi muiden tohinoiden jalkoihin ja valmistuikin vasta nyt. Tämä on 2,5 -vuotiaalle, jonka täti häikäilemättömästi käyttää ihanana tekosyynä pinkkien pitsijuttujen tekemiseen sitä, että ei tätä kauaa kestä - kohta ei enää kelpaa pinkki, eikä välttämättä pitsikään.  Tai neulottu juttu ylipäätänsä.

Malli on yhdistelmä ainakin kolmea, mutta kun mikään kohta ei oikein tullut tehtyä minkään ohjeen mukaan, niin kannattanee sopia, että malli syntyi päästä vetämällä ja työn edetessä. Alkuperäinen idea sentään piti: kutittamaton slipari helpolla kiinnityksellä.


Onneksi oli ihan oikean kokoinen ja lapsi pysynee lämpimänä ja iloisena.

Tämä on tehty pyöröillä yhtenä kappaleena kainaloihin asti alhaalta ylös päin ja koko on saatu mittailemalla HerttaisenApulaisen vähän pieniin vaatteisiin. Lankana tässä Novitan Pirtaa, meni vajaa kerä. Napit on tilattu viime vunna Etsyn kautta Thaimaasta.

Kuvat on muuten otettu keskellä talven pimeyttä, vain tässä alimmassa värit ovat kutakuinkin kohdallaan, mutta muista näkynee malli ja kuvio paremmin.

Ei kommentteja: