27.2.2012

Iloinen ja tyytyväinen pipomies


Vaikka edellinen bloggaus onkin ensimmäinen oikeasti tänä vuonna tehty ja esitelty työ, niin olen toki tehnyt muutakin.

Kuten yhden sinisen pipon toiveesta, vaikka toteuttaminen olikin sitten olevinaan vähän niinkuin yllätys :) muka. Osoitteenkin jouduin kyllä kysymään saajalta, joten eiköhän postin tulo tuossa vaiheessa jo ollut selvää..

Lopputuloksena oli iloinen ja tyytyväinen mies Saksassa. Kovin on ollut kylmää sielläkin, onpa nyt lämmin pipo suojaamassa korvia.

Sain hienoja kuvia piposta omistajansa päässä, mutta kun en ollut varma saako ne laittaa tänne, niin editoin varmuden vuoksi kasvot pois, jos et Emmu halunnut naamaasi tänne näytille.

Pipo on hyvin tunnettu Typyn Jacques Cousteau-pipo, joita olenkin jo tehnyt vaikka kuinka monta. Tämä versio on tehty 120 silmukalla kaksinkertaisena farkunsinisestä 7-veljestä langasta ja Fame Trend- langasta. Nyt on hieman paksumpi ja hieman pehmeämpi kuin pelkästä 7-veljeksestä ja pintakin on kauniin meleerattu. Punnituksen tulos pipo kirjekuoressa pienen saatelapun kera: 99 grammaa.

Se toinen toive kesäpiposta tulee varmaan joskus lähempänä kesää, sillä nyt tekee mieli tehdä villaista, lämmintä ja pehmeää.

Kehtaisko tässä samalla kertoa, että puolivahingossa tuli hommattua kilotolkulla alpakkalankaakin lisää..

Ei kommentteja: