29.2.2012

Karkauspäivän kunniaksi rakkaussukatEn olisi itse tarvinnut karkauspäivän kunniaksi mitään erikoisia rakkausviritelmiä :), mutta jollakulla käynee tänään flaksi..joten hempeetä lempee(tä).

Oikeastihan nämä oisi pitänyt tehdä ystävänpäiväksi, kun ohjekin on Valentinesox (by Wenche Roald), mutta kun nyt vasta huomasin englanninkielisen ohjeen ilmestyneen... ja piti heti alkaa tekemään, vaikka suunnitteilla oli käyttää isoa alpakkalankamäärää vllatakkeihin ja muuhun isompaan.

Näistä tuli söpöt, vaikka vaaleanpunainen ei kyllä kuulu normaaleihin käyttöväreihini. Ovat kyllä aika kuumat, ainakin meillä kotona sisällä pidettäviksi, kun meillä on aika tehokas lattialämmitys. Eikä kuumuutta tietenkään vähennä paksu lanka, nämä on tehty harmaasta Novitan 7-veljestä- langasta ja vaaleanpunainen on Novitan Ilona-lankaa (tämä lienee joku Citymarketin oma lanka, joka on vahvuudeltaan melko tarkkaan 7-veljestä, mutta tuntuu pehmeämältä ja on meleerattu väri).


Tämäntapaisia voisi tehdä monetkin, kantalapun sydämen jaksaa vielä tehdä edestakaisena kirjoneuleena, kun kuva on kuitenkin niin pieni. Joskus ainakin samantapaiset ruusukuvioiset Lovely & Thick Rose Socks / Pynteraggen.

Toimii ehkä paremmin alkuperäisen mallin tummanpunaisilla sydämillä, mutta onneksi kuviot näkyvät tässäkin. Kirjoneuleosuus onnistui niin nätisti, että voi näitä pitää tarpeen tullen pitkinäkin (vaikka luistimien sisällä).

HerttainenApulainen tilasi heti itselleen samanlaiset, joten joutunen edelleen viivyttelemään villatakkialoitusten kanssa. Ja jonossa on kyllä lapasta ja pipoakin vielä, ei tämä talvi vielä ohi ole, vaikka onneksi huomenna sentään siirrytään jo paljon keväisempään kuukauteen.

Sukat jalassa keskityn katselemaan tolkutonta lumisadetta ulkona.

Ei kommentteja: