17.5.2012

Citykanilauma ja vielä maalaishiiriäkin

Nämä on tehty jo kauan sitten mutta juttu onkin näköjään jäänyt julkaisematta. 
Nyt voikin itseasiassa olla hyvä aika julkaista nämä virikkeeksi, kun voisivat olla aika mukavia viemisiä vaikka kavereiden mökille kesälomareissulla.

Toissajouluksi tekemäni citykani "neulottu pullopiilo" sai kehuja saajaltaan ja hänpä tahtoi itsekin antaa vastaavia eteenpäin.

Hövelisti lupasin tehdä niitä hänelle, mutta koska silloin oli vasta elokuu...unohdin lupauksen täysin. Yhtäkkiä olikin jo kiire.


Aiemman mallin mukaan tehtyinä nämä ensin näyttävät lähinnä epämuodostuneilta sukilta..

...Mutta kun lisää korvat ja töpöhännän

ja huovuttaa

ja koristelee (kirjomisessa meni itseasiassa kaiketi enemmän aikaa per pupu kuin itse neulomiseen)

..niin söpöjähän näistä tuli :)

Kaikki ovat erilaisia, riippuen nappilaatikon sisällöstä.Oli näitä itseasiassa sen verran nopsa tehdä, että muutama päivä ennen joulua näitä oli jo pienehkö lauma, enkä ollut tietävinäänkään mistään muutaman pupun tilauksesta .. :)
Ja Niilokin ihmetteli, että mitä tätöselle itselleen?Tykkäsi pupusta, mutta ei kai niitä montaa tarvitse (ellei valkoviinille valkoista kania)..citykanin seuraksi ilmaantui sitten maalaishiiriä (näiden tarkoitus on pitää kalja- tai siideritölkit viileinä saunassaolonkin ajan, ettei koko tölkkiä tarvitse juoda jo ennen saunaan menoa).

Mitoitettu sen mukaan, että sisään mahtuu 0,5 l tölkki. Hiirillä on pienemmät korvat, lyhyt kaula ja piiiiitkä häntä.

Ne eivät syö mökille hankittua Tallinnassa teetätettyä päiväpeitettä, vaikka sen hiirien ateriaksi joutuminen onkin Tätösen pahimpia pelkoja :))

Ei kommentteja: