5.8.2009

Vauvojen tekoa

Hehe, ihan marsipaanista vaan :) Ja ruusuja kanssa. Ja pupu + tossut. Ollaan taas oltu ahkeria.

Vauva 1)


ja vauva 2)

Vauva 2 kuivui foliossa, jotta terälehdet pysyivät tarkoitetussa asennossa:
Nyt oli tarvetta ristiäiskakun koristeille tai ainakin niiden teon harjoitusten aika. HerttaisenApulaisen kanssa tehtailtiin urakalla koristeita, pääosaan pääsee hänen omaan kakkuunsa (munaton) tuleva alla oleva "upeus", noin miehen nyrkin kokoinen keko, jonka suunnittelu ja toteutus ovat kokonaan HerttaisenApulaisen itsensä. Varastaa varmasti huomion omilta luomuksiltani, mutta ollaan kyllä molemmat tyytyväisiä aikaansaannoksiimme.


Vauvoja olikin kiva tehdä ja nyt niitä on kaksi, vaikka kakkuja ehkä on vain. Toinen pitäisi valita kakkukoristeeksi, ehkä tämä kukan sisällä lymyilevä? Toisen voi sujauttaa jonnekin muualle ihan lisäkoristeeksi, kun ei näitä vauvoja ainakaan minun tietääkseni tarvita lähiaikoina mihinkään muuhunkaan.

Näissä on kopioitu hyvinkin pitkälle muiden tekemiä vauvoja, mallia ja ideointia on otettu ainakin SweetCake'lta, Rouva täytekakulta, Kakku Helmeltä, Rouva V:ltä ja Mansikkamäen Ebeltä.

Testasin kermaruusujenkin pursottamista, mutta ilmeisesti tulossa oleva ukkonen pilasi harjoitukset, kun kerma muuttui ihan rakeiseksi jo vatkaamisen aikana. Itse pursottaminen onnistui kyllä ihan hyvin, mutta lopputulos lötsähti odotellessaan leivinpaperin päällä. Onnistui se lötsähtäneenkin kermavaahdon syöminen, kun sitä mätettiin surutta pannarin päälle...pientä turvaa ja lohtua kovan ukonilman aikana.

Ei kommentteja: