5.8.2009

Vihreä Revontuli, ver 3.

Olisi ehtinyt heinäkuunkin tuloksiin tämä kolmas tekemäni Revontuli. Edelliset ovat täällä (punainen) ja täällä (sini-punainen), mutta loppuloma meni ihan muissa maisemissa ja tämä sai rauhassa pingottua viikkotolkulla..Tämä on hyvin vihreä ja hyvin pienillä värivaihteluilla ja -liukumilla (tein reunukseen jopa muutaman rivin ihan toisesta kerästä, että huiviin tulisi enemmän kontrastia). Samanlaista vironvillaa kuin muutkin tekemäni Revontulet, näitä lankoja kun riittää aina vaan -onneksi. Tässä alimmassa kuvassa värit ovat oikeammat


Ei ollut mukana Unkarissa, joten valmistui vasta heinäkuun lopussa, vaikka on tätä aloiteltu jo Minttumaarin kuivuessa. Tälle on jo olemassa Tarkoitus ja tuskin tulee jäämään itselle, vaikka vihreä väri kiehtookin nykyään kovasti.

Tämä on hieman pienempi kuin aiemmat, mutta riittävä näinkin. Jätin viimeisen reikärivin jälkeisen osuuden tekemättä, kun tuntui jo tarpeeksi isolta. Tekemisen aikaiset säät olivat sangen lämpimät ja mukavat, toivottavasti niiden muisto lämmittää talven pakkasten kiusatessa. Tätä voi hyvin pitää sohvalla lohduttamassa muistuttamasta vihreistä kesäpäivistä.

Valmis Minttumaari oli matkalla mukana. Ekana iltana sitä olisi tarvittu, mutten raaskinut kastaa sateessa, ettei pingotus katoa samantien. Loppuaikana ei olisi tarvittu kuin uikkareita, mutta jotain muutakin piti päällä olla kaupungilla kierrellessä :)

Juu, ei ollut aikaa blogata valmistuneita töitä -aika meni vaikkapa näiden kanssa:


Tein kyllä yhdet miesten lapasetkin tässä välissä, mutta ei nyt sentään kaikkea samaan tarinaan.

Ei kommentteja: