26.10.2009

2 litraa Betty Boop'ia
Mun äiti on ihan kuin Betty Boop :) Ja kun Betty Boop päätti mielummin liota syntymäpäivänsä aattona kylpylässä kylpylässä mielummin kuin valmistella juhliaan, niin juhlat piti siis kehitellä itse!

HerttaisenApulaisen ja minun osuudeksi tuli pikkukakku, tätä ei tosiaan ollut tarkoituskaan syödä montaa päivää - mutta ihmeen isot palat siitä riitti kuitenkin meillekin, kun ängettiin joka tapauksessa paikalle varsinaisena synttärinä..

Varsinaiset isommat juhlat ovat kuulemma myöhemmin - nyt me odotellaan kovasti esimerkiksi itsenäisyyspäivän vastaanotolle kutsua, kotelomekkoja ja kunniamerkkejä on kyllä jo vähän katseltu sillä silmällä :) Äiti: heti se kutsu postiin!

Tämä kakku on hyydytetty 2 litran leipävuoassa ja päällystetty suklaaganachella. Välissä on omenamarmelaaadi- kermavaahto-sekoitus ja koristeeksi "meidän omalle Bettylle" kuva itsestään ja HerttaisenApulaisen tekemä marsipaani-rannekorukin pääsi kakun päälle. Vähänkö kimalteleva :) sateiseen syksyyn pitää saada glamouria ja pilkettä, jos ei muuten niin kimallekoristespray'n ja kultahelmien avulla.

Ei kommentteja: