30.11.2009

Vielä ehtii marraskuulle


En ole kuollut, enkä lopettanut neulomista! Valmiiksikin on tullut kaikenlaista ja lisää tulossa, mutta kun en voi laittaa niitä vielä tänne. noin 24 päivän päästä sitten :) Alempana muutama kuva ihan sen vuoksi, että kuvallisia juttuja on mukavampi lukea.

Ettäs tiedätte uteliaat potentiaaliset saajat - turha tulla kurkkimaan näyttääkö se jotain uutta - en teille ainakaan :) nimenomaan teidän ei kannata tulla ennen joulua takaisin. Laitan kyllä jotain juttuja näytille jo ennen joulua, mutta niistä ei nyt tähän hätään ole edes kuvaa.

Hyvää pian alkavaa joulukuuta kaikille tasapuolisesti! Oheisessa kuvassa tonttulakin virkaa esittää Pajunkissa-pipo, ohje by Memmu. Olisi kiva jos jättäisitte kommenttia, että vähän tietäisin keitä täällä oikein käy! Mistä te tänne osaatte ?

Jotta nyt kuitenkin tulisi jotain päivityksiä, niin laitan pari kuvaa aiempien vuosien joululahjoista - näitä varten nostin jopa ompelukoneen esille :) Valokuvat on tulostettu t-paitakankaalle, silitetty lakanakankaalle ja ommeltu kiinni joulusukkaan. Sukkien sisältä vaihteli aika rajusti saajasta toiseen: pipoja, karkkia, kuohuviiniä, glögiä tai valokuvia.

Ei kommentteja: