10.9.2010

Summit 2 (Puro/Kaarna- kaulaliinaversio)


Edellinen Summit-huivi oli juuri valmistunut, kun bongasin Hyväneuleentie 7:ssa tehdyn kapean version. Sellainenhan piti tehdä heti, kun kaulaliinojahan tarvitsee aina :) ja edellistä oli mukava tehdä. Hyvänneuleentiellä oli tosin tehty ainaoikeaa, mutta tein alkuperäiseen tapaan sileää.

Tämäkin on kiva. Lankana Novitan Puro Kaarnaa (jota oli Lahden Kärkkäisellä paljon halvemmalla kuin Helsingissä olen nähnyt). Ostin kaikki loput kerät (kaikki huimat 3).

Kaarna oli ihan Tätöseni väristä, joten huivi päätyi hänen synttärilahjakseen, varsinkin kun pitänee tällaisesta "vähän hassusta" versiosta.

Vähän huolestuneena huomasin pingotuksen jälkeen, että alla oleva petauspatja oli hieman värjääntynyt langan tummimmasta sävystä. Höh.

Tein juuri ennen tämän viimeisiä rivejä samasta langasta vauvan nutun ja pari joskus myöhemmin käyttöön tulevaa rintakoristetta ja sitten takaisin tämän kimppuun, että langan saikin tuhottua ihan täsmälleen tähän. Loppujen lopuksi lankaa jäi 2 cm, tähän huiviin meni noin 100 grammaa.

Oli muuten nopeaa tehdä, kun mallineule oli jo (vielä) mielessä ja lanka näin paksua. 5 puikoilla silmukoitakin oli maksimissaan rivillä 22 .) Tästä lähikuvasta muuten saanee vähän käsitystä miten tämä etenee, osa kerrallaan; käännä työ-neulo-käännä työ-neulo...

Ei kommentteja: