11.9.2010

Wurm

Olinhan minä Wurmeja nähnyt jo paljon aiemminkin ja ohjeenkin olin tulostanut jo kauan sitten, mutta vasta JaanaMaan Wurm-versio jäi takaraivoon sykkimään. Kopsasin käytetyt muutokset suoraan häpeämättömästi tähän versioon ja kylläpä tuli kiva.

Ohje: Wurm (ladattavissa Ravelryssä), JaanaMaan virityksin (sileässä oikeassa keskellä reikärivi ja resorin tilalla nirkkoreunuksinen sileää oikeaa (ja vielä taitokseen jätetty pieni reikä, jos käytössä lörpsähtää)).

Lankana Novita Cotton Luxus, puoli-ilmaisena napattu Prisman jämäkeräalehyllystä. Langasta vielä sen verran, että ei tosiaan joustanut yhtään, mikä hidasti selkeästi neulomista.

Käyttäjä tykkää ja minä myös. Puuvillaisena ei kutita, niinkuin melkein kaikki muut nyt kuulemma tekevät. On ollut päässä valmistumisestaan lähtien, vaikka nyt syksylläkin olisi vielä lippiskelejä jäljellä. Ei ole toistaiseksi lörpsähtänyt.

Kuvassa oleva lehti oli jostain syystä aivan tavattoman tärkeä, eikä sitä saanut ottaa pois edes kuvauksen ajaksi, kun kerran oli päähän tipahtanut tyhjältä taivaalta - ties mistä saakka leijaillut.

Ei kommentteja: