21.9.2010

vihreä vahinko

Tässä olisi tarjolla helppo vinkki "kuinka tehdä reilussa tunnissa huovutettu February lady sweater lapselle"...tai "Kuinka helposti huovutan Gjestalin Maija-lankaa"...

1) Päätä värjätä vääränvärisenä käyttämättä jäänyt hame kirkkaan pinkistä vihreäksi

2) Osta pesukoneväriä

3) Hametta kaapista hakiessasi huomaa siellä myös oma, pari vuotta vanha February lady sweater -joka on ollut ihan käyttövaatteena ja keksi, että se olisi ehkä kivempi vihreänä.


4) Kaada pesukoneväri koneeseen, lisää suola ja märkä hame + villatakki

5) Lue ohjeet - jaa - tässä pitäisikin olla pesulämpötila vähintään 80!!! Mun pesukoneessa on 30/40/60 ja 95 !! asteiset vaihtoehdot...

6) Unohda kokonaan villatakin koneessa olo ja ajattele vain, että mitähän 100% puuvillalle noin kuumassa tapahtuu...valitse 95 astetta!

7) Käynnistä kone.

8) Nukkumaanmenoajan jo mentyä ja pesun viimeinkin valmistuttua ihmettele mitä ihmeen nöyhtää siinä hameessa on ja tajua villatakin tietysti huovuttuneen itselle käyttökelvottomaksi. Väri olisi kyllä ollut just hyvä.

9) Venyttelemällä sopii kyllä HerttaiselleApulaiselle..

10) Jätä sairaslomalla olevalle miehelle pesukoneen päälle lappu, jossa lukee, että nukkasihti on tarkistettava/ tyhjennettävä...ja paetaan töihin ennenkuin näkee, että koko kone on ihan nöyhdässä...

Onneksi kelpasi neidillemme, ihme kyllä; ei ole "tönkkö" eikä liian paksu - ihankuin olisi ollut tahallista. Neitikin pitää väristä! Onneksi. Joo- neidin kädessä on pikkukiviä ja pesukoneesta löydettyä nöyhtää..

2 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Olipas se hauska tarina :D Surullista tietenkin että lady kutistui mutta näyttääpä se nyt hyvältä HerttaisenApulaisen päällä joten lopuksihan kaikki menikin ihan hyvin :)
..voin vain kuvitella sitä siivoa mikä koneessa oli, hienoa jos sait jätettyä sen miehellesi ;D

HerttainenKirsikka kirjoitti...

No jätettyä ja jätettyä... kyllä nöyhtö odotti edelleen pesukoneessa kun tulin kotiin..