20.1.2012

Huovutettu pullopupu

Pullopupujen (citykanien) tarkoitus on pitää viini sopivan lämpöisenä/ kylmänä, vaikkei koko pulloa vetäisikään yhdellä huikalla :)

Tällainen citykaneja meni lahjaksi jo muutama vuosi sitten lahjaksi ja tämä uusin Rouva ja Herra H:lle mennyt on tehty samaan malliin..

Pupunen on neulottu kutosen puikoilla, alaosassa 45 silmukkaa, kaulan kohdalla 16 silmukkaa, tiimalasikantapäällä (9 silmukkaa) on tehty takaraivo ja sitten jo kavennettiinkin. Korvat on tehty 4 silmukan i-cordilla. Töpöhäntä on myös tehty huovuttamalla ja kiinnitetty virkattu "pallo" kiinni jo ennen pesukoneeseen menoa.

Ennen pesukonehuovutusta Pupun vartalo oli noin 35 cm ja kaula n. 10 cm ja takaraivosta nenänpäähän pituus noin 11 cm.lla on pitkät korvat. Tästä tuli just passelin kokoinen ainakin punaviinipullolle. Pullot ovat muuten yllättävän erimallisia keskenään, tämä on venytetty muotoonsa ihan kaikista tavallisimman pullomuodon päälle.

Pysyy muuten pystyssä ihan itsekseenkin, jos pulloja ei vaan kertakaikkiaan ole yhtään. Voi tätä käyttää myös pullopiilona, jos on ovela.

Etutassut ja kasvot on kirjailtu muliinilangalla ja kukkahan on taas Thamaasta viime kesänä Etsyn kautta BuzzyBee'ltä ostettu nappi.

Ei kommentteja: