31.12.2009

Citykaneja meille ja muille

Todistetusti lähipuistossakin on citykaneja, mutta tämä parivaljakko pääsi ihan sisällekin.
Vaaleanpunanen on kokeiluversio muiden ostoksien lisukkeena tulleesta huovutettavasta Viking Naturgarn-langasta ja on käsinukke. Sillä on nappisilmät ja sydämenmuotoinen nappi nenänä, muliinilangalla kirjaillut silmäripset ja joulunpunainen suu. Vaaleanpunainen ei edes halua lähteä pois, sillä HerttainenApulainen omi sen nähtyään samantien, olin vähän kyllä suunnitellut muuta, mutta kun tämä jo kastettiinkin Ruusunnupuksi, niin ei sitä enää voi eteenpäin luovuttaa.


Ruskea citykani muutti jo jouluksi Tätöselle, tällaisen voisin haluta itsekin. Joskus kauan sitten näin tämantapaisia jossain, olisivatkohan olleet Taito ry:n mainoksessa.


Kun aiemmat huovutuskokeilut Fritidsgarn'lla olivat onnistuneet hyvin, niin päätin kokeilla onnistuuko pullopiilon/ -suojuksen teko. Ehkä tällä pysyy kylmä kylmänä ja lämmin lämpimänä jonkun aikaa, sittenhän pullo pitää juoda pois joka tapauksessa ettei väljähdy.

Pupunen on neulottu kutosen puikoilla, alaosassa 45 silmukkaa, kaulan kohdalla 16 silmukkaa, tiimalasikantapäällä (9 silmukkaa) on tehty takaraivo ja sitten jo kavennettiinkin. Korvat on tehty 4 silmukan i-cordilla. Töpöhäntä on myös tehty huovuttamalla ja kiinnitetty virkattu "pallo" kiinni jo ennen pesukoneeseen menoa.

Ennen pesukonehuovutusta Pupun vartalo oli noin 35 cm ja kaula n. 10 cm ja takaraivosta nenänpäähän pituus noin 11 cm.lla on pitkät korvat. Tästä tuli just passelin kokoinen ainakin pnaviinipullon piiloksi tai lämmittäjäksi. Etutassut + kukka on kirjailtu muliinilangalla.

Ei kommentteja: