26.8.2012

Jämäsukkia

Samis-sukista jäi vähän lankaa (Steinbach Wolle'n Sockenwolle Color'ia), joka yksistään ei olisi riittänyt mihinkään. Sniikkereihin lanka riitti, kun otti toisen jämälankakerän (Viking Fame Trend) mukaan.

Oli muuten näky kun näitäkin tein yhtäaikaa kahta sukkaa kaksilla pyöröpuikoilla ja lankojen loppumisen pelossa kahdelta kerältä yhtäaikaa molempiin sukkiin. Sylissä oli siis aina yhtä sukkaa tehdessä toinen sukka ja kaksi kerää lankaa ja molemmista keristä lähti lanka molempaan sukkaan. Sitten soi ovikello ja ryntäsin avaamaan ovea vain huomatessani palattuani, että jo oli Niilo käynyt sotkemasssa vähän lisää... huoh!Ja toinen jämälankasniikkeripari tulee tässä samalla, nämä on tosin tehty jo toukokuun lopussa ja päätyivät koulun keittiötädille, joka tosi hyvin piti koko vuoden huolta HerttaisenApulaisen munattomasta ruokavaliosta.

Nämä on melkein kokonaan Regian sukkalankaa, raidoissa väreistä pitävälle Viking-lankaa ja päällä helppoa reikäkuviota.

Keittiön tätejä on kiva muistaa, kun he ovat aidosti aina niin hämmästyneitä ja iloisia pienistäkin lahjuksista, Opelle sen sijaan näytti kevätjuhlassa tulevan pakettia ja kukkakimppua pilvin pimein... mitenkään Open panosta väheksymättä - kyllä ansaitsi lahjansa hänkin.

Ei kommentteja: