15.8.2012

Lisätarpeita 112:lle

Ei onneksi taaskaan mitään hätää, vaikka 112:n apua tarvittiinkin!

Vielä oli pellavakangasta muutamaan tyynyyn. Tätä vauhtia on seuraavaksi matkattava kangaskauppaan..Kun intoa näihin koordinaatti-tekstityynyjen tekemiseen taas yhtenä (vaihteeksi sateisena) iltana oli, samantien tussit esille ja menoksi...

Ne, jotka olivat ymmärtäneet :) kehua aiemmin tekemiäni, saavat ihan omat, omien osoitteidensa koordinaateille tehdyt. Nää on siis ihan muille, kovin Helsinki- keskeistä taas kuitenkin.

Taas käytin 112.fi:n karttakoordinaattipalvelua, se olikin tässä muutaman kuukauden aikana muuttunut vielä helppokäyttöisemmäksi. Tosin hirveäksi harmistuksekseni huomasin, että aiemmin otetut koordinaatit eivät täsmänneetkään ihan tasan nyt saataviin. Että otti aivoon, uusilla(?) koordinaateilla ei pääse ihan perille, vaan jääkö jonnekin postilaatikon tienoille? Ei meillä ovelle tosin pääse millään nytkään, kun naapurin salaojaremontti tukkii pihatietä aika tehokkaasti..


Yllätysten antaminen on parasta, niinpä tällaisia on joskus siis tulossa. En varmaan malta odottaa näiden kanssa jouluun asti..


Näissä muuten oli apuna aiemmista poiketen sabluuna, tämä tarttui mukaani kesälomareissulta Porvoosta. Näppärä, vaikka sisältääkin vain numerot.

Ei kommentteja: