12.6.2008

Aurinkovaatteita!

Ei mitään kesäistä :)


Kuurosateiden ja ukkosten aikaan on hyvä palata aurinkoisiin hetkiin..

Kevätauringon valaistessa hanget (mitkä hanget? ei tänä talvena ollut juurikaan lunta) iski aurinkokaipuu kun silmät osuivat varsin kirjavaan vyyhtiin.

Näissä on lankana OnLinen sukkalanka Hakaniemen Vihreästä Vyyhdistä. Tuntui olevan jotensakin riittoisaa lankaa, kun ensin tuli yksi tällainen baskeri, sitten toinen, mulle sukat, Herttaiselle Apulaiselle sukat ja lapaset ja sitten yksi baretti vielä... ja yhteen villapaitaankin raitoja.. just-arvasit oikein (lankaa piti käydä hakemassa lisää)


Tässä Herttaiselle Apulaiselle ja Veljentytölle tehdyt baskerit. Mallina on käytetty täällä http://plaza.fi/ellit/kasityot/neuleohjeet/lapset/lasten-myssyt olevaa mallia lasten pitsineuleinen baretti. Sen verran virittelin, että tein vielä tupsut päälaelle. Varsinkin näissä baskereissa langan värienvaihdot olivat juuri sopivan mittaisia. Kuva ei ole tarkka, mutta ehkä tihrustelemalla voisi päätellä, että on tehty kovinkin vaativaa kirjoneuletta (ehei, kaikki kuviotkin tulivat suoraan yhtä lankaa neulomalla sangen näppärästi). Herttainen apulainen tykkäsi, kaikki hyvin.

Ei kommentteja: