5.9.2008

Keep calm and...c

Vieroitusoireita reissussa, mukaan ei tullut mitään neulomiseen liittyvääkään, koska ajattelin testata mielenlujuuttani (kun February ei kuitenkaan olisi mahtunut mukaan).. Kalmarista löytyi yksi kunnon lankakauppa, mutta mikään lanka ei hypännyt syliin huutaen, että haluaa tulla meidän mukaamme. Sitäpaitsi hinnat olivat kalliimpia kuin Suomessa. Pienenä ajatuksena oli, että koska vietimme suurimman osan lomasta Öölannissa ja sehän on täynnä lampaita -> täytyy löytyä lampaanhajusia, rasvaisia villalankoja. Mutta eipä osunut silmään.

Onneksi en osallistunut virallisesti olympialaisiin. February on nimittäin yhä vaiheessa, vielä puuttuu yksi hiha. Tähän on syynä flunssa, joka hyökkäsi isommalla tai pienemmällä voimallaan koko perheemme kimppuun. En ole jaksanut pinnistellä.

Ja osuus "KEEP CALM" ihan siitä huomiosta, että hihaa pystyy tekemään reilusti !! niin, että poimii silmukat raglanista oikein näpsäkästi ja antaa mennä vaan...huomatakseen myöhemmin neulovansa väärälle puolelle. Siis Februaryn nurjalle puolelle pitsikuvion oikeaa puolta... vähänkö otti aivoon, kun oli pakko purkaa paljon!! (Ja varoa, etteivät raglanissa langalle poimitut silmukat pitsikuvioineen purkaudu saman tien). Kyllä voi olla tyhmä.. nyt olen taas vaiheessa "CARRY ON". HUOH.

Teki mieli nakata koko pusero huoneennurkkaan ja aloittaa muita töitä (joihin taas Tätönen on huomaavaisesti tuonut Virosta ihania uusia liukuvärjättyjä lankoja). Kiitos vaan TAAS!

Kuvat / photos: Keep Calm Ltd.

Ei kommentteja: