29.9.2008

Jäähyväiset Nuolitanssille ja Spiderman-sukille

Nuolitanssi tuli valmiiksi!Kuten arvelinkin, siitä on haikea luopua! Mutta kun jo tuli päätettyä, niin Tätönen sai tämän tiistaina ihan muuten vaan lahjaksi, kun ei mitään synttäreitä tms ollut tulossa lähiaikoina.

Tehty liukuvärjätystä Viron villasta, nro 5 puikoilla, yhteensä vain 9 ! mallikertaa.
Koko ennen pingoitusta 70 * 140 cm, pingoituksen jälkeen 66 * 162 cm.

Rakastuin tähän ja olen surullinen lähdöstä. Lähdön haikeutta helpotti kummasti se, että Tätönen tuntui suuresti pitävän yllätyksestään.
Lisäksi tämänkertainen raportointini sisältää viime viikonloppuna tehdyt Spiderman-sukat, jotka lähtivät keskiviikkona. 36 silmukkaa, punaista Nalle Coloria ja hämähäkkimiehen-sinistä Gjestalin Baby Ull'ia. Mustat hämähäkinseitit ja hämähäkki jotain tunnistamatonta vanhaa lankaa, suurinpiirtein 7-veljestä paksuista.
Perin pikainen käväisy siis, mutta nämä onkin tehty 4-v täyttävälle M:lle.
Näiden sukkien idea tuli etsiessäni jotain Spiderman-teemaan sopivaa, omat kirjailut -huomaattehan- muodostavat molempiin sukkiin M-kirjaimen.
Herttainen Apulainen ei näitä olisikaan huolinut, "kun noi on taas niitä poikien juttuja, mutta mulle voisi tehdä jotkut prinsessasukat".. hmmm... miksi siis rupesin tekemään Herttaiselle Kitaristille pipoa? Ja tekemättämien töiden lista kasvaa..


Mutta onneksi kävin viikonloppuna FashionHousen ystävyysmyynnissä hakemassa pari kiloa lankaa ! :)

Ei kommentteja: