24.9.2008

Kimalteleva kauluri ja hauskat lapaset

Pikkuisena välipalana tekaisin tällaisen kaulurin (kun se aiemmin tehty keijukais-slipari on edelleen niin mieluinen). Tässä ei kauaa mennyt, itseasiassa koristeen tekeminen vei aikaa kauemmin kuin kaulurin.

Tämä on Palmaa edelleen (kun sitä kerran jäi). Tämä on tehty kaulahuiviksi, jonka sitten päätinkin ommella kiinni kauluriksi, eli edessä oleva osuus on kaksinkertainen.

Tämän tekemiseen oli pyyntö "tee mulle jotain" & "Tee pinkkiä" & "Pehmeää" ja "Kimaltelevaa". Herttainen Apulainen ei halunnut kuviin, joten pastapurkkimme toimii nyt kaulana, oikeasti asettuu kyllä ihan nätisti. Tämän päivän kelillä tätä ei kyllä vielä tarvita, tänään mittarissa 18,2 astetta, saa mun puolestani jatkua tällaisena jouluun asti.
Kimalluksen hoitaa tuo koriste, johon on siis ommeltu kaikenlaisia Herttaisen Apulaisen valitsemia ihania nappeja.Näitä lapasia en kyllä ole itse tehnyt, vaan ne toi Anoppi Herttaiselle Apulaiselle Vilnasta. Nämä on ihanan lämpimät ja söpöt. Osaisiko joku neuvoa miten tuo sisäpuolen lenkki on tehty?

Lapaset siis ovat parit, jos sitä ei kuvasta hoksaa, mutta oikeanpuolinen on käännetty nurinpäin.

Ei kommentteja: