29.9.2008

Liivialta bongattu haastattelu

Liivia kertoi jokin aika sitten ihanassa blogissaan haastattelevansa lastaan puolen vuoden välein käyttäen aina samoja kysymyksiä ja kirjaavansa vastaukset aina samaan pieneen punaiseen kirjaan.

Miten valtavan ihana idea !! Kaappasin idean itselleni saman tien. Pienestä punaisesta kirjasta en kyllä ole varma, mutta jos nyt saisin niitä sullottua esim "Herttaisen Apulaisen tärkeiden asioiden" -kansioon.

Kuvanmuokkaus Photofunian sivuilta (Tämäpä vasta hauskaa puuhaa, ei asennuksia, ei rekisteröintejä, ilmainen, tosin koukuttava)Herttainen Apulainen (4 v 3 kk) oli valloittavan ihana pohtiessaan vastauksia kysymyksiin, olisi jaksanut keksiä vastaukset vaikka kuinka moneen kysymykseen. Päätin kuitenkin pidättäytyä näissä (ainakin suurinpiirtein). Halusi kertoa loppuun pari juttua, joten saa tulevaisuudessakin itse lisäyttää paperiin Tärkeitä Asioita. Nyt tämä vitsiosuus oli nyt tärkeä siksikin, että vasta äskettäin tajusi vitsien idean ja tämä on hänen itse keksimänsä.

Lempikirja? Kultainen prinsessakirja, Pomelo puutarhanorsu

Lempipuuhat? Majan rakennus, tarrojen liimailu, lukeminen, askartelu, makaronin ja lihakastikkeen syöminen, uiminen, sängyllä pomppiminen

Aarteesi? Kivet, simpukat, kimaltavat korut, metsästä kerätyt kuulapyssyn kuulat

Lempilaulu? Lintulaulut, hämä-hämä-häkki

Mitä osaat erityisen hyvin? Matkia hämähäkkimiestä, leipoa, keinua, kiivetä, katsoa pilviin, hyppiä yhdellä jalalla

Mikä sinusta tulee isona? Lääkäri, palomies ja katkarapu

Lempipaikkasi? Maja, risukasa, päiväkoti

Mihin lähtisit mieluiten matkalle? Ruotsiin, ranskaan, Englantiin ja Espanjaan. On kiva kiertää maita ja katsoa uusia paikkoja

Mikä on ikävintä? Kiusaaminen

Mikä on kivointa? Mennä päiväkodissa vessaan leikkimään, keinuminen Annin kanssa, kirjastossa käynti

Mistä lapset tulevat? Äidin mahasta

Miten ne sinne joutuu? Mahassa on sellainen maitotuppi pesän keskellä..äh..en tiedä

Mikä on inspiraatio? Yrittää maalata hyvin

Mistä rahaa tulee? Pankista tulee rahaa, kun pankin täti pumppaa sitä jostain pumpusta (??)

Parhaat kaverit? Otto, Matias ja Roosa

Lempiruoka ja -juoma Makori (=makaroni) ja lihakastike, pillimehu

Olisko muuta, mitä haluaisit kertoa?

"Miten lintu menee munan sisälle? Lintu tekee reiän munaan ja kiipeää sinne sisälle sitten kun sen nokka lähtee irti ja sille kasvaa uusi nokka vasta just ennen kuin se syntyy uudestaan munasta ja haluaa pois""Onko perhosella munakoiso päässä? Ei ole. Munakoisot on liian pitkiä, ei ne pysy sen päässä"

*****
Tulkoon tässä nyt samalla toinenkin Photofunian sivuilla tehty kuva : Mun kesällä tekemäni Revontuli-huivi on päässyt ihan Voguen kanteen!! Eiks ole päheetä ! :) Odottakaan kun Äiti kuulee.

Ei kommentteja: