19.4.2009

Sammakot ovat saapuneet!

Kun vihreä nyt tällä hetkellä on sekä itselle että HerttaiselleApulaiselle mieluinen väri, niin tarvittiin siis vihreä pipo. Kun vihreää, sopivaa lankaa kyllä löytyi usempaakin väriä, niin jopa kirjoneuleen tekeminen tuntui mahdolliselta.

Mieleen juolahti jo aiemmin tulostamani sammakkopipon ohje ja jo alkoi sammakoita ilmaantua. Ei tuo kirjoneuleen tekeminen ollutkaan niin kamalaa kuin muistin, joten tulostakin tuli nopeasti.

Ohje siis Marsvinin sammakkopipo (.pdf) ja lankana kahta eri Baby Ull merinovillaa. Tiheys sopi hyvin ja koko on 4 (melkein 5-vuotiaan). Tosin vähän reilu, ei tule heti pieneksi.

Käyttäjä ihastui suuresti: pipo on ollut valmiina viikon ja se on otettu päästä pois vain öiksi! Päiväkodissakin oli saanut itse hommattua jonkun ihmeellisen erikoisluvan pitää pipoa päivät pitkät, kun Opet olivat nähneet miten mieluinen se on :)

---- pipoon piti tietysti saada myös sopivat lapaset, mutta vain toiseen tuli osittainen sammakko ja sekin on kirjottu päälle.
Niin ja käytiin me jo Korkeasaaressakin näyttämässä siellä oleville sammakoille koko settiä. Hämmästys oli suuri, kun Korkeasaaresta löytyi sinisiäkin sammakoita, voi olla että pipoja tulee lisääkin...
Siellä Korkeasaaressa oli tällainenkin: (mutta ei me nähty sammakoita asiakkaina)

1 kommentti:

Sipi kirjoitti...

Vitsit kuinka ihana sammakkopipo,tuo saa kyllä heti hymyn huulille =)