3.5.2009

Gail (aka Nighsongs)

Gail (aka Nightsongs) ansaitsee aivan oman bloggauksen, jotta varmasti saa arvoisensa huomion. Tämä on nimittäin mielestäni aivan ihana, ehkä kauneinta mitä olen tehnyt! Edelleen luulen, että tämä saa kodin meiltä, työt kuitenkin saavat yleensä helposti jalat alleen, yritän pitää tästä kiinni.
Tässä allaolevassa kuvassa ennen pingoitusta, joka tällaisessa työssä aina jaksaa hämmästyttää! Tällaisesta möykkyisestä tuleekin jotain ihan muuta, kunhan kuivuu.
Kuten viimeksi jo mainitsinkin, niin kaavion kulkua saa ihmetellä kovasti, jos meinaa tehdä ohjeen mukaan, ei nimittäin täsmää millään! Muidenkin ällistelyjä näytti olevan netissä, minä tein niin, että toistin rivejä 23-38, näin reunus piti aloittaa reunuskaavion riviltä 7. Pohtimista riitti ihan yötä myöten, joten tuli tuo "Nightsongs"kin todeksi

Vahingossa neuloin koko ajan myös keskisilmukan, oikeasti silmukkamerkkiä ei edes olisi tarvinnut keskelle ja keskisilmukka olisi pitänyt jättää neulomatta. Ylimääräinen silmukka ei kyllä haittaa lopputuloksessa yhtään mitään.

Vielä lähikuvakin :)
5 puikoilla tehty ja lanka siis liukuvärjättyä Viron villaa (ruskeaa ja vihreää). Tehty ajanjaksolla 29.4-2.5.09. Tästä on nyt monta kuvaa, kun olen niin iloinen lopputuloksesta. Pieni miinus tulee intoilun aiheuttamasta suuresta koosta (menin nimittäin jo aika alussa sekaisin toistojen lukumäärästä enkä mittaillessa muistanut reunakaavion olemassaoloa) ja tästä nyt tuli 2 m * 80 cm, pikkuisen pienempi olisi ollut ehkä parempi. Juuri ja juuri mahtui vanhalle petauspatjalle pingottumaan.

Arvatkaa kuka intoutui nyt taas pitsihuiveista :) Kaverille Minttumaari tulossa..

3 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Ihastuttavan näköinen huivi! Kuvio on tosi kaunis :)

Villapallo kirjoitti...

Tulin katsomaan kiemuralapasiasi, mutta nätti on myös tuo sinun Gail-huivisi:-)

Äiti-puffa kirjoitti...

Ihana huivi!