23.6.2009

Fillarihurmaa ja merimaisemaa

Pian onnistuu, ei ihan vielä. Pikkuisen pitää pusertaa penkkiä, jännittää kättä, ohjata salavihkaa olkapäästä. Pian osaa itsekin, siinä vauhdissa ei pysy enää kukaan mukana, josko nytkään :)

Sidonko kiinni juuri valmistuneella huivilla?

Seascape (by Kieran Foley, hei - oikeesti -miessuunnittelija, harvinaista kyllä) vihreästä Maijasta pääsi vapaaksi pingoituksesta, menihän se Juhannus näinkin. Fillarointia opettaessa ja 75%villaa neuloessa.

Lankaa meni noin 250 grammaa, joten työ rupesi jo painamaan lopussa. Nimen "merimaisemasta" en nyt niin tiedä, mutta lämmin tämä ainakin on. Koko aika iso, noin 80* 180 cm, vitosen puikoilla -testauksen perusteella toimisi myös oviverhona :) Tekemisessä oli pakko seurata kaaviota koko ajan, muuten ei kyllä tiennyt mitä pitäisi tehdä. Tämä on muuten ensimmäinen työ, jossa pingoituksessa oli pakko ottaa apulangat käyttöön ja pingoittaa niiden avulla, kun reunan reikiä ei millään muuten olisi saanut suoraan, no ehkä jos olisin omistanut 500 neulaa..

Sunnuntaina sentään auringonpaisteessa, muuten sisällä sateen ropinaa kuunnellen. Huivi on lämmin ja tarpeeksi pitkä, mutta eniten pidän väristä, oliivinvihreä kuuluu "meidän tyttöjen" lemppareihin tällä hetkellä. Ihanaa - satakoon vaan - nyt voi kääriytyä villahuiviin !

Sunnuntain koekuvauksissa laatutarkastajiksi saapuivat kahvitauon hetkenä samaan aikaan, kuin kutsuttuina, siili ja orava. Ai miten niin stadissa on hiljaista juhannuksena?

Ei kommentteja: