17.6.2009

Rooma


Juhlittiin HerttaisenKitaristin synttäreitä Roomassa kolmen mukavan kaverin kanssa.

Katsottiin nähtävyyksiä, istuttiin kahviloissa ja ravintoloissa ja "juotiin grappaa tähtien alla ja tanssittiin koko yö", kuten Edu Kettunen laulaa. Mitäs Edu tähän kuuluu ? Menkää ihmeessä Kettusten kaupan sivuille! Suosittelen syvällä kokemuksen rintaäänellä, Edun työt ovat mahtavia. Me oltiin tilattu aiemminkin autoja itselle ja lahjaksi, mutta nyt HerttaiselleKitaristille tarvittiin vene -tosin ei välttämättä ihan oikeaa. Onneksi sain loistoidean teettää se hänelle, tämä on täydellinen :)

Uniikki versio kitaristille, mukana myös vahvistin ja mikrofooni.

Laiva ei päässytkään alkuperäisen idean mukaan Roomaan, kun pelkäsin sen hajoavan ja tuntui fiksummalta laittaa käsimatkatavara- laukkuun ennemmin ylimääräiset kengät kuin jotain, millä ei varsinaisesti olisi mitään käyttöä matkalla.

Gail (aka Nightsongs) sen sijaan pääsi mukaan matkalle, tosin ilmat olivat niin lämpimät, että sitä ei tarvittu. Mutta on päässyt jo ihan ulkomaillekin - ja lämmittää se nyt töissäkin, kun ilmastointi puhaltaa kuin viimeistä päivää vaikka ulkona on kylmää ja sateista.. Viikko aikaa lämmetä, sitten alkaa loma!

Ja pitihän se arvata, tuplatädiksi pääsin jo ennenkuin lentokone oli noussut Helsingin kentältä, maailmaan ilmestyi tällainen ihanuus

Ei kommentteja: