9.3.2009

Country road take me home

Ooh - ennakkoon valmistuvien lahjojen teko jatkuu! Tästä ei puutu enää kuin kiinni ompelu!

Tämä tyyny(liina) tulee ainakin olemaan lahjapaketissa, kun veljen tyttö viettää keväällä syntymäpäiviään. Tämä on tehty 7-veljestä langasta ja taas kerran voi todeta, miten eri värit tuntuvat erilaisilta. Tämä luonnonvaalea, melkein beige, on hyvin karheaa, melkein tuli piikkejä sormiin kun tätä neuloi. Onneksi tuli nopeasti valmiiksi, kun lanka on noin paksua.
Sliparia tai villapaitaa en tästä langasta kyllä voisi tehdä edes itselle, vaikka normaalisti mikään ei tunnu karhealta. Joten unikaverityynyksi tästä ei oikein ole, paitsi jos pesu jatkossa pehmentää reilusti. Siksi en tehnytkään ohjeen mukaan koko sisätyynyn ympärille tätä, vaan ompelen tämän palan valmiiseen pehmeään koristetyynyyn. Koko noin 40 * 40 cm, idea ja ohje on kirjastosta lainatusta neuleita kullannupuille- kirjasta.

HerttainenApulainen haluaisi tällaisen kanssa ja kun lankaa kerran on...niin näitä varmaan näkyy lisääkin.

Otsikko viittaa tämän countrymaisuuteen ja pian valmistuvaan uuteen kotiin. Veljelläni (ja perheellään) alkaa olemaan hyvin suurisuuntainen rakennus-remontointiprojekti loppusuoralla ja ihan pian pääsevätkin muuttamaan uuteen kotiinsa.
Uusi koti on suomalais-tanskalaistyyppinen kaunotar, jonka ulkoseinät suurinpiirtein muistuttavat paikalla vielä vuosi sitten olleesta isoäidin rintamamiestalosta. Muu osa talosta onkin sitten uutta).

Ei kommentteja: