14.3.2009

Kirkkaita värejä auringonpaisteessa

Mikä ihana ilma ulkona onkaan! Värikäs pikapostaus ennen ulos säntäämistä.





Tässä näitä värejä ainakin, tulevalle vauvalle on nyt myös sukat. Ei näistä tullutkaan vihreitä, vaikka niin suunnittelin, kun silmiini ensin osuikin vähän vajaa Viking Froya- kerä. Uhoavan Gnun Supervauvan polvisukat kuitenkin suunnitelmien mukaan. Ehkä tässä kuvassa näkyy myös paremmin jo aiemmin esittelemäni nuttu, enemmän on anilliininpunainen kuin vaaleanpunainen.

Vihreä sen sijaan tuli tällaisesta äkkipäähänpistosta, kun edellisen sukkalankoja etsiessäni löytyi Gjestal Fon- bambu/puuvillalankaa. Tästä vihreästä tein joskus Herttaiselle Apulaiselle unisukat ja nyt loppulanka halusi tulla tällaiseksi huiviksi. Pääsin vihdoin käyttämään myös aiemmin Etsystä ostamiani nappeja, tämä vihreä on oikeasti ihan saman värinen kuin huivilanka. Yhteensä tähän meni 100 gr ja on perus-feather-and-fun- kuviota. Mahtuu kolmeen kertaan kaulan ympäri ja on päädyt on ommeltu kiinni toisiinsa, jotta liukas lanka pysyisi kaulassa.



















no laitetaan nyt värin takia jotain sinistäkin, vaikka nämä Saucy-sukat onkin jo alkuvuonna esitelty. Nyt ne on jopa päätelty.

Ei kommentteja: